SAAB 9-3 Cabriolet: Trollhättans skönhet

SAAB 9-3 Aero Carbiolet
SAAB 9-3 Aero Carbiolet

Vissa bilar är starka personligheter. På Saab hittar du alltid sådana karaktärer och de följer ofta med oss ​​länge. Om de lämnar oss känner vi plötsligt ett gap. Vem vet inte det? Då, för många år sedan, borde vissa bilar inte ha sålts. Jag har tre bilar som jag helst hade behållit. Lyckligtvis finns det ingen Saab bland dem. Med Michael är det en. Och det är en Saab. Mer exakt en Saab 9-3 Aero Cabriolet. Det som följer nu är en mycket "Saab" -historia. Läs mer på Saab-Youngtimer.de

Man tänkte på “SAAB 9-3 Cabriolet: Trollhättans skönhet"

 • blank

  Hej och god morgon till alla SAABians,

  Visserligen - jag kan helt förstå Michael. Jag hade föregångaren (900 / II) som cabriolet, tyvärr var cabriolet inte i så bra skick på grund av sin tidigare ägare. Ändå var bilen min lojala följeslagare i 5 år innan jag sålde den (med tungt hjärta).

  SLUTSATS:
  En SAAB är helt enkelt en individuell, trogen och god följeslagare, särskilt som en cabriolet.

  Bilderna - vackra. Jag märker igen att min 900 var den första, men absolut inte den sista Saab.

  Hälsningar från Bayern
  Ralf

Kommentarer är stängda.