SAAB Tag: Nyheter från Saab Fan Shop

Så att det inte blir tråkigt även på vintern fortsätter vi att skryta runt i vår fläktaffär på ett kreativt sätt. Saab Classic-samlingen, som fortsätter att utökas, innehåller nu de första produktidéerna från Saab-Scania-tiden. Youngtimer-samlingen är för fans av Saab 900 I, 900 II och alla Saab 9000-fans.

Saab Youngtimer Mousepad
Saab Youngtimer Mousepad

Som det passar märket från Trollhättan är alla fanartiklar av hög kvalitet och kommer inte från asiatiska källor. De flesta av våra produkter är "Made in Germany" och tillverkas av medelstora företag. Fanartiklarna i Youngtimer -kollektionen kan köpas direkt i butiken och snart även på plats i Sverige. För vi stöder också Saab -museets arbete med pengar och materiella donationer i år.

Men berättelsen fortsätter ... Efter långa, tuffa förhandlingar köpte vi idag återstående lager av en tidigare - och förhoppningsvis framtida - Saab-leverantör 🙂 Med goda skäl och för att de är särskilt bra produkter. Det tar nu uppskattningsvis tre veckor tills leveransen är hos oss. Då berättar vi i detalj denna något galna Saab-historia ...

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

 

7 tankar om “SAAB Tag: Nyheter från Saab Fan Shop"

 • Jag beställde precis SAAB-föremål från butiken ... och jag blir greppad av nyfikenhet igen ... Vilken typ av affär landade du ??? Jag stannar kvar med det varje dag och ser fram emot rapporten!

 • blank

  Det är den coolaste bloggen jag känner :-). Låt oss se vad du gör igen ...

 • blank

  Hi Tom,

  fanbutiken blir större och större. Massor av vackra saker - varje dag njuter jag av 1: a musmatta (SAAB oldtimer)!

  Jag tycker att din kommentar om att det finns en högkvalitativ produktion och att fanartiklarna inte kommer från asiatiska källor är "snooty. Asiater kan också producera produkter av hög kvalitet - det är bara inte alltid mottot.

  • blank

   Om vi ​​pratar om sortimentet kommer fläktartikeln förmodligen knappast att söka om högkvalitativa asiatiska produkter. SAAB-skylten vad jag köpte i bukten är mycket tunn och dåligt målade. Där säljs dessa saker bara över lågt pris 🙁

  • blank

   Tja, det borde inte prata om snooty. Visst kan du, om du ville ha det. Tyvärr var mönstren sådan att vi stannade med vår (mini) produktion i landet.

 • blank

  Åh, vad köpte du där? Så vilken typ av produkt? 😉

  • blank

   Tillbehör i vid bemärkelse 😉 Men seriöst, vänta och se! saken är cool ... och bilder kommer när leveransen kommer.

Kommentarer är stängda.