SAAB Tag: Nyheter från Saab Fan Shop

Så att det inte blir tråkigt även på vintern fortsätter vi att skryta runt i vår fläktaffär på ett kreativt sätt. Saab Classic-samlingen, som fortsätter att utökas, innehåller nu de första produktidéerna från Saab-Scania-tiden. Youngtimer-samlingen är för fans av Saab 900 I, 900 II och alla Saab 9000-fans.

Saab Youngtimer Mousepad
Saab Youngtimer Mousepad

Som det borde vara för Trollhättan-märket är alla fanartiklar av hög kvalitet och kommer inte från asiatiska källor. De flesta av våra produkter är "Made in Germany" och tillverkas av medelstora företag. Fanartiklarna från Youngtimer-kollektionen kan köpas direkt i butiken och snart på plats i Sverige. Eftersom vi stöder Saab-museets arbete med pengar och kontanter.

Men berättelsen fortsätter ... Efter långa, tuffa förhandlingar köpte vi idag återstående lager av en tidigare - och förhoppningsvis framtida - Saab-leverantör 🙂 Med goda skäl och för att de är särskilt bra produkter. Det tar nu uppskattningsvis tre veckor tills leveransen är hos oss. Då berättar vi i detalj denna något galna Saab-historia ...

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

 

7 tankar om “SAAB Tag: Nyheter från Saab Fan Shop"

 • Jag beställde precis SAAB-föremål från butiken ... och jag blir greppad av nyfikenhet igen ... Vilken typ av affär landade du ??? Jag stannar kvar med det varje dag och ser fram emot rapporten!

 • Det är den coolaste bloggen jag känner :-). Låt oss se vad du gör igen ...

 • Tillbehör i vid bemärkelse 😉 Men seriöst, vänta och se! saken är cool ... och bilder kommer när leveransen kommer.

 • Tja, det borde inte prata om snooty. Visst kan du, om du ville ha det. Tyvärr var mönstren sådan att vi stannade med vår (mini) produktion i landet.

 • Om vi ​​pratar om sortimentet kommer fläktartikeln förmodligen knappast att söka om högkvalitativa asiatiska produkter. SAAB-skylten vad jag köpte i bukten är mycket tunn och dåligt målade. Där säljs dessa saker bara över lågt pris 🙁

 • Hi Tom,

  fanbutiken blir större och större. Massor av vackra saker - varje dag njuter jag av 1: a musmatta (SAAB oldtimer)!

  Jag tror att din kommentar att det finns en högkvalitativ produktion och att fläktartiklarna inte kommer från asiatiska källor för "snooty. Asiater kan också producera produkter av hög kvalitet - det här är inte alltid mottot.

 • Åh, vad köpte du där? Så vilken typ av produkt? 😉

Kommentarer är stängda.