SAAB 9-5 körrapport i Aftonbladet och Blogger på vägen

En Sista Saab: Saabs 9-5 II-historia idag i Aftonbladet.
En Sista Saab: Saabs 9-5 II-historia idag i Aftonbladet.

Idag är jag på väg med Turbo X i snöiga Upper Franconia! Vid denna tid på året är fyrhjulsdrift mycket vettigt och ger en känsla av extra säkerhet. Det händer därför lite mindre på bloggen än vanligt.

Det finns läsmaterial för Saab-fans i Sverige idag. Aftonbladet ger i sin tryckta upplaga en tresidig körrapport om sportdräkten Saab 9-5 II. Jag vet inte om historien "En Sista Saab" också kommer att finnas tillgänglig på nätet. Men för alla Saab-fans från Sverige och även för de från Tyskland som reser privat eller yrkesmässigt i Sverige idag – jag vet två – är köpet värt besväret. För att historien är välskriven.

Svenska läsare kommer att undra hur det är att en Saab 9-5 sportbil med en Kiel-licens visas i en svensk publikation.

Men det är en lång historia och igen typisk för Saab, och regelbundna besökare på bloggen vet det också Saab Service Kiel har händerna i spelet.

Bakgrundshistorien till sportkombinationerna och deras utseende i pressen berättas när möjligheten har kommit till det och jag får det gröna ljuset. Men det finns fortfarande lite tid kvar. Mer om Saab kommer när jag är tillbaka på kontoret.

Text: tom@saabblog.net

5 tankar om “SAAB 9-5 körrapport i Aftonbladet och Blogger på vägen"

 • blank

  Artikeln visas också på nätet. Men jag vet inte om det kommer att läsas gratis eller mot avgift via Plus-funktionen. Men jag kommer att göra mitt bästa för att göra det möjligt för honom att hyras gratis efter en tid här på denna sida.

  Historien framträder också i tyska medier, i tid till mer.

  Åtgärden var mycket roligt, ett stort tack till Kiel.

  • blank

   ja det är precis som ü-äggspänningen och förväntan: o

  • blank

   Det låter bra, jag ser fram emot det

 • blank

  Hi Tom,

  Jag kan knappt vänta nu att du får det gröna ljuset

 • blank

  Jag är nyfiken. Hur som helst kan jag äntligen hämta min 9-3 sc idag.

Kommentarer är stängda.