SAAB-märkning: Saab Bookshop tillgängligt

Det är bara ett litet meddelande från Nyköping. Men goda nyheter för några Saab-förare bland oss ​​som letar efter tyskspråkig Saab-ombordlitteratur. Eftersom många fans har tagit en önskan-Saab direkt från Sverige eller importerad från andra europeiska länder.

Saab Bookshop för inköpslitteratur tillgänglig
Saab Bookshop för inköpslitteratur tillgänglig

Litteratur ombord på landet har inte ombeställts i ett år, och lokala återförsäljare kunde ofta inte hjälpa till, särskilt under de senaste modellåren. Saab Parts AB Bookshop är nu tillgänglig efter en lång väntan och ger handböcker, service manualer och dokumentation för Saab Infotainment.

Dokument finns tillgängliga för Saab 9-5-serien 1 och 2 och Saab 9-3. För närvarande erbjuds dokument från modellår 2006 till modellår 2012. Köpet kan ske via Saab Service Partner.

Text: tom@saabblog.net

Bild: Saab Parts AB