SAAB News: SAAB Parts AB stärker fälttjänsten

Tobias Malta
Tobias Malta

Det finns mer positiva Saab-nyheter. Swedish Distribution Services Deutschland GmbH från Eschborn, dotterbolag till Saab Parts AB, välkomnade Tobias Malta idag, som kommer att stärka partnerstödet i fälttjänsten. Herr Malta ansvarar för området i södra Tyskland och Österrike, och ökningen av personalen är ytterligare en nyhet från Saabs miljö.

Tobias Malta har hittills arbetat framgångsrikt med eftermarknaden för Ford och har en lång relation till Saab-varumärket. Hans hobby är rallying, och Saab är särskilt i den historiska rallymiljön att tänka undan.

De idrotts legenderna Saab och Saab 93 96 fortfarande vid varje händelse som välkomna och var hans första beröringspunkter med varumärket från Sverige. Även om Malta, som han säger, för närvarande bara är en åskådare av tid och familj, är hans entusiasm för rallyning obruten.

Som jag fick höra i Eschborn i en personlig konversation, hade ett större antal applikationer än förväntat. Som i sin tur talar för den obrutna fascinationen av det traditionella varumärket från Västragötland. Vad fascinerar Saab och vad gör Saab så intressant som en arbetsgivare?

Tobias Malta ser det så här: Saab är kult för honom, är svensk design och symbolen för livslängd, tillförlitlighet och säkerhet. Särskilt fascinerande finner han Saab-gemenskapen, som är ett kultmärke från Trollhättan och håller fordonen lojala även i svåra tider. Inga dåliga förutsättningar för en framgångsrik tillträde till Saab-världen. Saab, han har känt, är bara annorlunda än andra och har en unik position i bilkosmos.

Inte konstigt att Tobias Malta kände sig lika väl mottagen i Eschborn -laget. "Det är en Saab-familj ..."Det finns inget att tillägga. Det tyska dotterbolaget till Saab Parts AB förbättrar stödet från Saab-partners och har en annan erfaren kundservice ombord från och med idag. Teamet Saabblog.net välkomnar också Tobias Malta till Saab!

Text: tom@saabblog.net

Bild: Swedish Distribution Services Germany GmbH

 

4 tankar om “SAAB News: SAAB Parts AB stärker fälttjänsten"

 • blank

  Maltas kollega flyttar en snygg 9-5 Aero, det är säkert 😉

 • blank

  Av nyfikenhet: vad får en ny försäljningsrepresentant från Saab Parts som en bil? En ny bil kan inte vara, eller hur?
  Kanske gentleman läser här själv Malta och kan svara på det. Annars önskar jag Malta en bra start och en lyckad framtid.

 • blank

  Det låter riktigt bra. Året har börjat bra för SAAB.

 • blank

  Bra nyheter, förbereder du dig redan för ny bilförsäljning i Eschborn?

Kommentarer är stängda.