SAAB Fan Shop: Saab-magneter och Saab-plåtskylt

Den klassiska samlingen i vår Saab fanbutik har lagts till. Det är en utmaning att hitta nya och lämpliga produkter, som är kultmärket från sveriges rättvisa. Med klassiska Saab designar det finns en Magnetset nu levereras på en historisk Saab metall tecken bestående av 9 magneter. Matcha Saab klassiker som Saab 92, 93, 96, Saab sonett och Saab 99 ligger på den fasta plattan skärma legendariske Saab logotypen i form av det stiliserade Saab B18 flygplan.

Saab magneter på Saab tennskylt
Saab magneter på Saab tennskylt

Med fyra hål är metallskylten redo att fästas på önskad plats som blickfång. Och Saab-magneterna har små anteckningar på kylen eller någon annan magnetisk yta, vilket gör dem till lite mer "saab" varje dag. Saab-tennskylt och Saab-magneter finns nu tillgängliga som uppsättning i vår Saab Fan Shop.

Historisk Saab-logotyp med Saab B18-bombaren
Historisk Saab-logotyp med Saab B18-bombaren

Bloggteamet har andra bra idéer och vi är för närvarande på jakt efter det återstående lageret av en tidigare Saab-leverantör. Naturligtvis är detta en mycket, mycket "saab" -historia och om vi lyckades berättar vi om det på bloggen 🙂

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

4 tankar om “SAAB Fan Shop: Saab-magneter och Saab-plåtskylt"

 • blank

  Fråga Tom,

  är SAAB-skylten väderbeständig ???

  • blank

   Ja det är det. Massivt svenskt stål, målade på båda sidor

 • blank

  Skärmen med SAAB-planet är ikonisk. Redan känner det här har önskat reflex

 • blank

  Bra idé, vänta!
  Beställd, självklart.

Kommentarer är stängda.