SAAB News: Saab använde bilar på Saab.de

Saab-året har börjat bra. Igår överraskade Kina oss med goda nyheter, idag kommer de från Eschborn. På Saab.de och med en liten fördröjning på Saab.at börjar idag en begagnad bilmarknad. Slutligen skulle jag säga, för på något sätt saknade vi bilar på Saab-sidan. En fungerande reservdelsförsörjning är stor, men bara en del av berättelsen, och bilar är ett måste.

Saab använde biluthyrning på Saab.de
Saab använde biluthyrning på Saab.de

Och var är det bättre att köpa en Saab än från en dedikerad Saab-servicepartner. Saab från välskötta tidigare ägare och betjänas av en kunnig hand är alltid värt att rekommendera, och det tyska dotterbolaget Saab Parts AB förbättrar sitt utbud av tjänster för partners och fans av kultmärket från Trollhättan på detta sätt. Saabs återförsäljare kan ställa in sitt fordonserbjudande, och sökmask i det typiska Saab-utseendet med filteralternativ för nuvarande och klassiska modeller gör valet enkelt. Det finns fortfarande inga nya bilar som vi hittar på Saab.de. Men efter gårdagens händelser kan det förändras på medellång sikt. Vi skulle vara redo ...

Den nya begagnade bilmarknaden kommer inte att förbli den enda goda nyheten från det tyska Saabs huvudkontor. Jan-Philipp Schuhmacher och hans team fortsätter sin framgångshistoria med Xnumx och mycket Saab Spirit, och mer Saab Talk kommer ut ur Eschborner-tornet de närmaste dagarna.

Text: tom@saabblog.net

Bild: Saab.de

2 tankar om “SAAB News: Saab använde bilar på Saab.de"

  • En bra start för SAAB också i D! Ser fram emot mer bra nyheter.

  • Jag kunde vänja mig åt de goda nyheterna! GÅ SAAB, GÅ!

Kommentarer är stängda.