Saab dag: Inlägg från mobilforumet Dresden

För några dagar sedan mottog vi ett brev från Dresden. Julhälsningar från SAAB !!

IMG_5697

Brevet var på grund av stressen före jul och lästes idag. För alla som inte njöt av julbrevet från Mobile Forum, här är ett kort utdrag ...

... tillsammans hoppades vi, kämpade och slogs. Men i slutändan var vi tvungna att inse att vår passion ensam inte kunde rädda Saab-märket. Men i slutet av ett svårt år vill vi uppriktigt tacka alla som har uppmuntrat till deras stöd och lojalitet mot Saab. Förresten, inte bara hennes nuvarande Saab är fortfarande i bästa händer i vår verkstad. Från och med nu kombinerar vi framtiden och bilens förflutna med service och försäljning av Saabs klassiska bilar och många andra märken. Det är klart: Ingen kommer att ta vår passion för speciella fordon i framtiden.Vi önskar er, din familj och din Saab en god jul och ett gott nytt år. Ditt lag från mobilforumet ...

Vi är glada över de här goda nyheterna från Dresden och kan bara gå med i önskningarna ...

mark@saabblog.net

3 tankar också "Saab dag: Inlägg från mobilforumet Dresden"

  • Man kan bara hålla med: "Vår passion för specialfordon tar inte oss i framtiden ...!"

  • Så det kommer från innehållet men inte ut. En textpassage säger att vår passion ensam inte kunde rädda SAAB-märket - men jag vet att SAAB-varumärket fortsätter att existera. Som ni vet överfördes namngivningsrättigheterna till NEVS. Det som i slutändan utgör det hela är för närvarande fortfarande ganska oklart. Det enda som är säkert är produktionen av SAAB elbilar från 2014 - som vi vet är andra projekt också planerade.

    Som ett reklammeddelande för mobilforumet kan Dresden vara rimligt. För SAAB anser jag dock att det är värdelöst. Man håller med det mycket olyckligt i den så kallade "svansången". Precis som tävlingen skulle vilja fira, till exempel - det är mycket kontraproduktivt!

    Många hälsningar från Hansans Hamburg och gott nytt år

  • Slogan är bra. Det skulle behöva vara en klistermärke.

Kommentarer är stängda.