Saab dag: Inlägg från mobilforumet Dresden

För några dagar sedan mottog vi ett brev från Dresden. Julhälsningar från SAAB !!

IMG_5697

Brevet stannade på grund av stressen före jul och läste bara idag. För alla de som inte tyckte om julpost från Mobilforum, här är ett kort utdrag ...

... Tillsammans hoppades, fruktade vi och kämpade. Men till slut måste vi inse att vår passion ensam inte kunde rädda Saab-varumärket. I slutet av ett svårt år vill vi tacka alla som jublade för deras stöd och lojalitet till Saab. Förresten, inte bara är din nuvarande Saab i bästa hand i vår verkstad. Vi tar nu bilens framtid och förflutna tillsammans med service och försäljning av klassiska Saab-bilar och många andra märken. En sak är säker: Ingen kommer att ta vår passion för speciella fordon i framtiden... Vi önskar dig, din familj och din Saab god jul och ett gott nytt år. Ditt Mobilforum-team ...

Vi är glada över de goda nyheterna från Dresden och kan bara hålla med om önskningarna ...

mark@saabblog.net

 

3 tankar om “Saab dag: Inlägg från mobilforumet Dresden"

  • Slogan är bra. Det skulle behöva vara en klistermärke.

  • Men innehållet fungerar inte riktigt. I en textpassage står det att vår passion enbart inte kunde rädda SAAB-varumärket - så vitt jag vet fortsätter dock SAAB-varumärket att existera. Som ni vet överfördes namngivningsrättigheterna till NEVS. Vad de ska göra med det hela är fortfarande inte klart för tillfället. Det enda som är säkert är produktionen av SAAB-elbilar från 2014 - men som bekant övervägs också andra projekt.

    Som ett reklammeddelande för Mobile Forum Dresden kan det vara vettigt. För SAAB som helhet anser jag det dock värdelöst. Man ansluter sig alltså till den så kallade svanlåten på ett mycket klumpigt sätt. Precis som tävlingen vill till exempel fira - mycket kontraproduktivt!

    Många hälsningar från Hansans Hamburg och gott nytt år

  • Man kan bara hålla med: "Ingen kommer att ta vår passion för specialfordon ifrån oss i framtiden...!"

Kommentarer är stängda.