Saab Nyheter: Datum 2013

Året 2012 kommer att ta slut. Bloggaren Tom har redan sagt farväl till julhelgen. Och vi kommer också att ha mindre tid på de närmaste dagarna att "förse" samhället med nyheter om SAAB.

SAAB Festival 2013 tillbaka i Trollhättan
SAAB Festival 2013 tillbaka i Trollhättan

Ändå fick vi e-postmeddelanden idag med en hänvisning till det som troligen är det viktigaste mötet för Saabs fans nästa år. Stort tack till Dominik för tipset. Från 31 maj till 02 juni kommer SAAB-festivalen 2013 att återigen äga rum i Trollhättan. Mer information om årets evenemang kommer snart att finnas tillgängligt på den officiella webbplatsen för festivalen vars supportrar inkluderar Saab Museum och ANA Automobile.

mark@saabblog.net

Man tänkte på “Saab Nyheter: Datum 2013"

  • blank

    Vilka tyska vänner skulle Trollhattan till festivalen? Jag kommer förmodligen att vara på min C900 och campa där. Vissa vänner från USA kommer också, en av dem skickar förmodligen sin 900 SPG till Bremerhaven och kör därifrån till Sverige.

Kommentarer är stängda.