Saab Nyheter: Datum 2013

Året 2012 kommer till ett slut. Blogger Tom har redan sagt farväl på julhelgen. Och vi kommer också ha mindre tid de närmaste dagarna för att ge samhället nyheter om SAAB.

SAAB Festival 2013 tillbaka i Trollhättan
SAAB Festival 2013 tillbaka i Trollhättan

Ändå mottog vi e-post idag med hänvisning till det viktigaste mötet i Saab-fanbasen nästa år. Tack så mycket till Dominik för tipset. Från 31. Maj till 02. SAAB Festival 2013 kommer återigen att hållas i Trollhättan den 5 juni. På festivalens officiella hemsida som tillhörare inkluderar Saab-museet och ANA Automobile, hittar du mer information om årets evenemang snart.

mark@saabblog.net

En tanke också "Saab Nyheter: Datum 2013"

  • Vilka tyska vänner skulle Trollhattan till festivalen? Jag kommer förmodligen att vara på min C900 och campa där. Vissa vänner från USA kommer också, en av dem skickar förmodligen sin 900 SPG till Bremerhaven och kör därifrån till Sverige.

Kommentarer är stängda.