SAAB Tag: Community & Torque av Saab Parts

För Saab-förare finns det, åtminstone i England, en ny kundtidning. Men först talar vi om nyheter från fansen. Vi är alltid glada när positiva reaktioner kommer från Saab-gemenskapen. En bra vecka sedan hade Volker en Saab 9000 CD fördes till Hamburg.

Saab 9000 CD med stor bagage.
Saab 9000 CD med stor bagage.

Första handen, och du måste verkligen säga, i snygg ny bilskick. Utvärderingen efter en vecka 9000 CD låter så här "... enorm koffert, helt oanvänd, inte ens stötfångarens hud har repor. Dessutom snabbt på grund av lite vikt ...".

Stor sak, och Volker, som ibland har vunnit Specialpris Klassik i fotokonkurrensen med sin Saab 90, är bara glad. Jag förstår det. Saab 9000 är en bra bil och en riktig Saab.

En vän, som har flyttat till England för affärer och inte driver Saab, skickade e-postmeddelandet till det senaste kundmagasinet från det engelska dotterbolaget till Saab Parts AB. ”Torque - Keeping Saab Owners motoring” rapporterar om Saabs höst- och vinterkampanj, som vi också känner här i landet, om originalreservdelar och om eftermontering.

Mycket trevligt och lite längre i riktning mot kundlojalitet. Det är intressant att plötsligt upptäcka ansiktet på Karl-Erling Trogen, som lovar oss nya spännande elbilar från Trollhättan 2014.

Håller NEVS till Saab-delarna? Du kan få intrycket. Här är Moment som Download, Njut av att läsa!

Text: tom@saabblog.net

Bild: Götz för saabblog.net

 

 

Man tänkte på “SAAB Tag: Community & Torque av Saab Parts"

  • Jag tycker att "Moment - Att hålla SAAB-ägare i bil" är riktigt bra gjort - förhoppningsvis under 2014 (eller redan nästa år) kommer det att finnas nya SAAB-bilar med konventionell drivteknik från Trollhättan förutom elbilarna. Endast med elfordon är det enligt de senaste resultaten knappast möjligt att använda produktionshallarna - dessutom kommer nya SAAB-bilar med konventionell drivteknik sannolikt att öka efterfrågan igen i Europa de närmaste åren. Välbevarade 9000-tal i alla utmärkelser (jag hade en gång en av dessa tidlöst vackra 9000-tal framför min nuvarande 9-5 Combi i amerikansk exportversion) - men nya 9-3 + 9-5 från Trollhättan blir långsamt på något sätt "obligatoriskt" för NEVS !!!

Kommentarer är stängda.