SAAB Weekend: Saab säljer och bilder från snön

På fredag ​​presenterade vi en Saab 9-3 I med en kort artikel. Svensken från den sista serien mt den ikoniska Saab hatchbacken ska gå i goda händer. Vad som hände nästa översteg mina förväntningar. Kort efter publiceringen kom de första posterna och min telefon stod inte stilla.

Saab 9-3 årsdag med soltak. Såld!
Saab 9-3 årsdag med soltak. Såld!

Tydligen är mitt telefonnummer i samhället utbrett och inte mer insider tips. På kvällen stängde jag av iPhone, i självförsvar. Redan på lördag kunde vi anmäla den färdiga försäljningen. Saab 9-3-årsdagen kommer i mycket bra händer till ett rimligt pris. Köparen är en läsare på bloggen och tar den bra delen i januari i sitt nya hem. Saaben stannar kvar i landet, vilket inte nödvändigtvis måste vara så, eftersom även utländska Saab-fans hade visat intresse.

Vår slutsats från denna åtgärd? Saab 9-3 I-serien är mycket mer populär än jag hade tänkt mig. Bra vård och en regelbunden checklista betalar och uppskattas av köparen. Alla som behandlar deras Saab väl genom åren blir rättvisa. Den sista hatchbacken Saab är på väg till älsklingsstatus, och han är en kult ändå. Allt detta är mer än tilltalande.

Under tiden har snön börjat retirera i Spessart. Vän Marco, som var en av grundarna till Saabblog.net men sedan släppte ut, gav oss Saab snöbilder. Hans nya 9-5 Aero har visat sig vara mycket lämplig för vintern, med mycket roligt potential. hans 9-3 I Aero Coupe vinter i en torr hall fram till april, och så länge som Saab 9-3 sedan på banan.

Från Marco kommer Saab-samhället att höra mer i framtiden, för vi arbetar på ett nytt projekt med mycket Saab-ande, som vi vill presentera i januari. 2013 fortsätter också med Saabs passion, och det är fortfarande intressant.

Också intressant är KVD-auktionen i Sverige. 34-fordon är ännu inte att ringa, och den senaste försäljningen visade en del galen prisutveckling, vilket borde överstiga förväntan från administratörer. Men inte för alla fordon, eftersom kunderna köper mycket riktade. Frågan om vem köper och vart fordonet går till är också spännande. Mer om detta under de närmaste dagarna på bloggen.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: marco för saabblog.net

6 tankar om “SAAB Weekend: Saab säljer och bilder från snön"

 • blank

  Fantastisk färgkombination. Och i interiören - för mig - mer må-bra karaktär än efterträdaren 9-3II erbjöd. Jag kan verkligen föreställa mig hur svårt det måste ha varit för den tidigare ägaren att sälja detta fordon. Något adekvat bör inte längre hittas. Grattis till den nya ägaren. Om jag inte redan hade två Saabs hade jag också varit med på uppringarlistan ...

 • blank

  Jag överväger formen av 902; 9-3I för en av de mest framgångsrika autoforming någonsin!

  • blank

   Jag kan bara hålla med det! Kör detta formulär sedan 12 år.

 • blank

  Snygg bil !!! Jag har också tur att köra en Saab 9-3 I från 2002 års jubileum SE. Om du tittar närmare på formen är varje yta lätt krökt (inga nivåer), vilket också fortsätter på toppen av instrumentpanelen. Alltid trevligt att titta på.

 • blank

  9-3 är verkligen en dröm och det är klart att det såldes omedelbart. Grattis till den nya ägaren. Stor julklapp!

  • blank

   Jag kan bara hålla med det - God jul !!!

Kommentarer är stängda.