SAAB julklappar: XMAS Special

Nedräkningen för bästa möjliga jul pågår! Utbudet av gåvor är större än för 12 månader sedan. Trots allt ! Våra vänner från Saabsunited har lagt till en tredje Saab-kalender. Den kommer från en svensk fotograf som är välkänd i sitt hemland under namnet “mioh”.

Saab Julklappar: Saab Streamliner, Kalender, Mousepad.
Saab Julklappar: Saab Streamliner, Kalender, Mousepad.

Den har en ganska cool design och jag gillar det ännu bättre än de andra två, väldigt fina kalendrar. "Mioh Saab-kalendern" för 2013 finns i SU-butiken.

Saab Streamliner i “Lightning Blue” kommer också från Sverige. Vår första leverans av den svenska begränsade utgåvan på 300 stycken Saab berättelse såldes snabbt, så vi omordnade. Som XMAS Special över helgen finns designbit från Sverige till ett speciellt pris för fansen.

Också vår efterlängtade Saab Classic Mousepad i XL slutade i veckan. Det är förspelet till en hel serie klassiska produkter som delvis är i produktion eller åtminstone i planering och 2013 fyller upp vår fläktaffär.

De som letar efter en julklapp för sig själva eller Saab-entusiastiska vänner eller familjemedlemmar borde inte vänta för länge. Nästa torsdag skickar vår butik de sista beställningarna, som då ska vara punktligt under trädet!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

4 tankar om “SAAB julklappar: XMAS Special"

 • blank

  Hej!
  Igår fick jag de två första Saab-kalendrarna från SU-Store. Mycket snyggt gjorda och fantastiska foton. En kommer till "Saab-rummet" hemma och en till kontoret. Vänta nu på dina nya artiklar 2013 Tom!
  Allen är fortfarande en trevlig 3.Adventabend.

 • blank

  SAAB Mousepad är tufft! Bra idé!

 • blank

  Jag har testat omfattande Mouspad

 • blank

  Jag tänkte idag ser jag inte rätt. Var shopping och titta på parkeringsplatsen och det finns faktiskt en Saab 9-5 II aero i svart körd. Min absoluta drömbil. Visste inte att något i Erzgebirgskreis rumsbredd. Självklart gjorde jag snabbt några bilder på den. Trevligt att jag kunde se en levande. kommer inte att hända för ofta.

Kommentarer är stängda.