SAAB Fan Shop: Weekend Special!

Det är inte lätt att fylla vår Saab Fan Shop med produkter. Många produkter tillverkas inte längre, så att hitta nya föremål är en sportig utmaning. I Sverige befann vi en grossist som fortfarande lagrade Saab 9-3 II och Saab 9-5 kromrammodeller från Saab Expressions-serien.

Saab 96 Sweden Rally 1972, vår vinnande bil!

Ytterförpackningen har lagrats, men vi tvekade inte och säkrade de sista kopiorna. På vår begäran var vi försäkrade om att fortsätta söka efter Saab-produkter, men det lät mer artighet än sann utsikter.

I en annan leverantör har vi funnit en särskild punkt av de vinnande bilar av "Sweden Rally 1972". Saab Rally Team med Stig Blomqvist och Arne Hertz vann 72 och 73 96 på en Saab V4. På den tiden, den smidiga Saab segrade över konkurrenter som Porsche 911.

Det låga priset på Saab 96 Rally-kampanjen överförs till fansen. Med en helg speciell på lördag och söndag och endast när förbrukningen går.

Det finns också något nytt från våra skyltar "Made in Trollhättan by Trolls". Ursprungligen producerade vi bara för vänner och då, modig, djärv, startade första upplagan med 100-biten. Den tredje upplagan med Saab-kult-sloganet är nästan utsåld och efterfyllningen kommer att ta ett tag. Eftersom det inte kommer bli någon ny upplaga som tidigare, men vi kommer med en helt ny design. De nya skylthållarna kommer definitivt att vara ännu mer saunter, mer koncisa och svalare.

Bilder av designen och de första prototyperna kommer fram de närmaste dagarna. Också i vår fläktaffär är det spännande!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

5 tankar om "SAAB Fan Shop: Weekend Special!"

 • Hej alla,

  Jag tycker att det var missförstått.
  Jag erkänner ... Jag frågade inte rätt och direkt.
  Egentligen ville jag verkligen inte göra "billig" till och med gratis reklam.
  Jag ville inte ta itu med de annonser som finns på webbplatsen eller något ...
  Jag ville se om jag kan väcka ditt intresse och om kanske en eller annan modell inte kan landa i trolligbutiken.
  Jag är ledsen att det gick i en helt annan riktning ...

  Hälsningar

 • Faktum är att det ska vara klart att man betalar för sin reklam istället för att subliminellt avlasta reklam här. I slutändan vill du tjäna med sina oh så bra produkter, som 9-5 II, men bara pengar och kommer inte att vara osjälviskt och ge bort. Men Werbemasche borde vara fri.

 • Tack för info !!! Jag förstår ....

 • Ett huvudsakligt svar på detta ämne: Bloggen är översvämmade med länkar till butiker eller försäljningsreklam. Alla dessa länkar kommer att raderas eftersom denna webbplats, som har mycket arbete, pengar och engagemang, inte är en fri försäljningsplattform för några intressen.
  Alla kan boka reklam för sina produkter här. Intäkterna går till en bra sak och det finns en skatteavdragsgivande beskrivning. Företaget som beskrivs ovan annonserar också på annat sätt på Internet som en avgift och kan göra det här också.

 • Hi Tom,
  Jag har redan berättat några gånger om en person som tillverkar Saab-modeller. Paletten växer. Jag vill ha den här gången
  skriv inte namnet eftersom förra gången min kommentar togs bort.
  Jag kan bara säga med glädje att det finns väldigt intressanta modeller
  som aldrig har byggts som modeller ...
  Jag har lärt mig att även en turbo x kommer snart ... och 95 II
  LG från Berlin

  ivan

Kommentarer är stängda.