SAAB Fan Shop: Weekend Special!

Det är inte lätt att fylla vår Saab Fan Shop med produkter. Många produkter tillverkas inte längre, så att hitta nya artiklar är en sportig utmaning. I Sverige hittade vi en grossist som fortfarande hade Saab 9-3 II och Saab 9-5 “kromglas” -modeller från Saab Expressions-serien på lager.

Saab 96 Sweden Rally 1972, vår vinnande bil!

Ytterförpackningen har lagrats, men vi tvekade inte och säkrade de sista kopiorna. På vår begäran var vi försäkrade om att fortsätta söka efter Saab-produkter, men det lät mer artighet än sann utsikter.

Vi hittade en speciell artikel av den vinnande bilen från ”Sweden Rally 1972” hos en annan leverantör. Saab Rally Team med Stig Blomqvist och Arne Hertz vann 72 och 73 på en Saab 96 V4. Vid den tiden segrade den smidiga Saab mot konkurrenter som Porsche 911.

Det låga priset på Saab 96 Rally-kampanjen överförs till fansen. Med en helg speciell på lördag och söndag och endast när förbrukningen går.

Det finns också nyheter från våra registreringsskylthållare ”Made in Trollhättan by Trolls”. Ursprungligen producerade vi bara för vänner och sedan, modig, modig, startade den första upplagan med 100 stycken. Den nu tredje upplagan med Saab-kultslogan är nästan slutsåld och påfyllningen tar lite tid. Eftersom det inte kommer att finnas en ny utgåva som tidigare, men vi kommer med en helt ny design. De nya registreringsskylthållarna kommer definitivt att vara säkrare, mer koncisa och svalare.

Bilder av designen och de första prototyperna kommer fram de närmaste dagarna. Också i vår fläktaffär är det spännande!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

5 tankar om “SAAB Fan Shop: Weekend Special!"

 • Hej alla,

  Jag tycker att det var missförstått.
  Jag erkänner ... jag frågade inte riktigt och direkt.
  Egentligen ville jag verkligen inte göra "billig" reklam, inte ens gratis.
  Jag ville inte heller ta itu med de annonser som finns på webbplatsen eller något ...
  Jag ville se om jag kan väcka ditt intresse och om kanske en eller annan modell inte kan landa i trolligbutiken.
  Jag är ledsen att det gick i en helt annan riktning ...

  Hälsningar

 • Hi Tom,
  Jag har redan berättat några gånger om en person som tillverkar Saab-modeller. Paletten växer. Jag vill ha den här gången
  skriv inte namnet eftersom förra gången min kommentar togs bort.
  Jag kan bara säga med glädje att det finns väldigt intressanta modeller
  som aldrig har byggts som modeller ...
  Jag har upptäckt att en turbo x kommer snart ... och 95 II
  LG från Berlin

  ivan

  • Ett huvudsakligt svar på detta ämne: Bloggen är översvämmade med länkar till butiker eller försäljningsreklam. Alla dessa länkar kommer att raderas eftersom denna webbplats, som har mycket arbete, pengar och engagemang, inte är en fri försäljningsplattform för några intressen.
   Alla kan boka reklam för sina produkter här. Intäkterna går till en bra sak och det finns en skatteavdragsgivande beskrivning. Företaget som beskrivs ovan annonserar också på annat sätt på Internet som en avgift och kan göra det här också.

   • Tack för informationen!!! Jag förstår….

  • Faktum är att det ska vara klart att man betalar för sin reklam istället för att subliminellt avlasta reklam här. I slutändan vill du tjäna med sina oh så bra produkter, som 9-5 II, men bara pengar och kommer inte att vara osjälviskt och ge bort. Men Werbemasche borde vara fri.

Kommentarer är stängda.