SAAB Fan Shop: Ett paket från Sverige

Från Sverige fick vi fortfarande en försändelse av Saab modellbilar. De kommer från Saab Expressions samlingen eller gjordes direkt för Saab Automobile AB. En vän har spårat resten i Sverige. Det kommer att bli de sista modellerna i denna kopia av Saab 9-5 sedaner och stationsvagnar och konvertibler.

blank
Saab 9-3 1 Cabriolet: 43 i Saab Fan butik www.trollig.com

En del av den yttre förpackningen har små tecken på lagring, eftersom modellerna kommer från upplösningen av en traditionell Saab -återförsäljare. Ett annat paket med andra modeller är också på väg, men för de nyanlända typerna i vår fanbutik, "så länge lagret räcker", och det kommer inte att finnas fler förnödenheter.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

5 tankar om “SAAB Fan Shop: Ett paket från Sverige"

 • blank

  Butiken fyller, bra.
  Personligen söker jag för närvarande en 9.3-konvertibel från BJ 2008, och om möjligt även i vitt.
  Fyll på ...

  • blank

   Det är inte lätt att fylla i butiken, eftersom erbjudandet när det gäller Saab är mycket tydligt. Konvertibelen från Mj 2008 existerade, men för närvarande finner vi inga lager.

  • blank

   Så 9.3 Aero Cabriolet var öppna MJ 2008 / tillverkarens val Bburago i 1: 43, men inte på en sådan vacker basplatta med modellbeteckningen men i kartong med fönster. Har det någonsin i rött på ebay get

 • blank

  Grattis, Tom, på din nya 9-3 Convertible 🙂

  • blank

   Är åtminstone Lime-Gul om den inte har fungerat med Monte-Carlo-gul

Kommentarer är stängda.