saabblog.net Bilar: Den "nya" ... Del II

Sökandet efter en ny eller ung använd Saab Jag har också efter utvecklingen av 19. December 2011 gav aldrig riktigt upp. Beviljas Beställ min 9-5 sportkläder fortfarande aktiv ...

Men låt oss vara ärliga, även vi killar från bloggen har inte rosa glasögon på! Så det var tyst och vänta, en inställning som redan vid Projekt nytt bilköp till min fru hade visat sig vara korrekt! Så jag skedde regelbundet relevanta bilutbyten. Sedan kom 05.Oktober förvånansvärt ett mail från mobilforumet.

De "nya" 9-3 i laget ...

En 9-3 sportdräkt från modellår 2008 med relativt få kilometer dygnet runt. Bilen hade just fått en ny motor från MoFo efter ett motorfel. En Aero TTID med 180 PS och svart läderklädsel med sidostrimlarna ljust set. Även annars har bilen allt du kan önska dig: navigering med Bluetooth, Xenon-strålkastare, tonade bak- och sidofönster, regnsensor, farthållare, parkeringsvärmare och släpvagn. Bara två saker saknas. En takräcke och en automatisk växellåda, men du kan inte ha allt.

 

Platser i 9-3

Tja, de första sex tusen kilometerna är bakom oss igen. Är allt bra. Bilen går som ett schweiziskt urverk. Inget att klaga på. Precis som vi är vana vid från våra Saabs ...

mark@saabblog.net

11 tankar om “saabblog.net Bilar: Den "nya" ... Del II"

 • Hej;

  Tack för många, många goda önskningar om ”nyförvärvet”. SAAB-andan är fortfarande alliverad !!

  CU på vägen, LG Mark

 • Hej också grattis till 9-3
  Jag såg och förundrade mig över den "lilla" i MF medan jag väntade på min 9-3.

  Ha kul med din
  Hälsningar Martin

 • Hej,

  också från mig grattis till det nya!
  Jag bytte till TTiD på sommaren efter 13 år med en 9-3 (Bj.99 131PS). Är dessutom deprimerad och gör bara roligt.
  Körar hittills helt tillförlitliga.

  Hälsning
  Thomas

 • Ha kul med brännoljan

  Ciao

  ram

 • Jag såg bilen där! Riktigt elegant! Jag var lite avundsjuk, särskilt med motorn (min är också från '08, liknande utrustning, men med TiD), men när jag kom in i mitt troll var allt bra igen. Jag önskar dig en skrynkelfri flygning hela tiden!

 • Mycket trevlig SAAB! Grattis & ha en bra resa!

 • Hej, Mark
  Så det fungerade.
  Grattis och alltid
  bra åktur.
  Peter

  • Hej peter
   tack Jag hoppas att vi ses snart igen? Inte till CRS i augusti! Många hälsningar till familjen
   Markera

 • Grattis! TTiD är ​​en super SAAB! Även om motorn har medelhavsgener ... .Jag har haft denna AERO sedan 2009 MED takräcken och utan automatik ... Problem? Nej! Träffa mig en gång om året hos den återförsäljare som jag litar på för inspektion. Så ska det vara, så ska det vara DET skapar förtroende och kundlojalitet / varumärkeslojalitet !!!
  God solig vecka!

 • Motorskada ... grov. Var det också en TTiD?

  • Ja…
   Samma motor. Men nu går allt smidigt ...
   LG Mark

Kommentarer är stängda.