SAABDAG: Vad planerar den här mannen?

På väg i sovutrymmet med en kortvarig registreringsskylt? Det kan vara en Deutsche Bahn-sovbil, men det kan också vara en färja. Också resans destination, det är helt i mörkret. Det finns få ledtrådar! Låt oss titta runt och leta efter ledtrådar. Mannen kommer - verkar det - från Hamburg, det är vad registreringsskyltarna säger.

Vad planerar den här mannen?

Han har lätt bagage. Vilket verkar logiskt, för han har lite tid. De kortsiktiga indikatorerna sätter ett smalt tidsfönster, det måste vara snabbt. En tidning ligger över sängen, det kan vara en välkänd nyhetstidning från Hamburg. Ledtrådarna kondenserar. Det finns en flaska vatten på bordet. Hon kan ge oss den avgörande ledtråden. På flaskans etikett kan vi läsa "..mlösa". Nu vet vi åtminstone det.

Mannen är utsatt, resans destination är klar! För vi vet "Ramlösa”Är ett välkänt mineralvattenmärke från södra Sverige. Denna dryck serveras på Sveriges färjor. Nu märker vi också mannens ansiktsuttryck. Vi läser förväntan i hans ögon!

En Saab-fan på vägen? På väg till Sverige i Saab-paradiset, på väg till sin drömbil? Förväntan är den största glädjen, bara i morgon lyfter vi slöjan. Det handlar om Saab, turbo-genen och vad som gör oss lyckliga ...

Text: tom@saabblog.net

7 tankar om “SAABDAG: Vad planerar den här mannen?"

 • blank

  "En tidning ligger över sängen, det kan vara en välkänd nyhetstidning från Hamburg."

  St Pauli-nyheterna?

  Så att det inte är ett sovande bilfack kan du se på det saknade fönstret ovanför sängen ... annars önskar jag dig en bra resa och jag ser fram emot upplösningen ...

  • blank

   Väl observerad 😉 Resolutionen kommer snart!

 • blank

  Bra att jag följer det vanliga här

  btw: Är det en 99 turbo förstahands :)?

 • blank

  Jag ser fram emot historien i morgon

  @saabonaut: Byt bara till Firefox!

 • blank

  Länk inte foton till paraplyer, eftersom Safari på Mac inte visar dem och bara ett litet blått frågetecken kan ses. -> istället för ferry.jpg -> ferry.jpg

  Tack och vänliga hälsningar

  • blank

   OperaMini arbetar med iOS-enheter (men inte med iCab Mobile).
   Tryck på Kiel Göteborgs färja, vilket minimerar avstånden

  • blank

   ipad samma. äpplet mashed

Kommentarer är stängda.