SAAB News: Mer tid för administratörerna

Ett kort Saab-meddelande efter jobbet! Saab-administratörerna skulle enligt planen på 30. November sin rapport om konkursförfarande till distriktsdomstolen Vänersborg att lämna in. För alla som väntar på mer detaljer och bakgrundsinformation om de många öppna frågorna, en viktig möte.

För vem har förvärvat vilka rättigheter och licenser, och var gick Saab-prototyperna? Aftonbladet rapporterar nu, med hänvisning till advokat Anne-Marie Pouteaux, att rapporterna kommer att lämnas in senare. Det är också, så arket skriver, för straffrättsliga anklagelser angående konkursförfarandet, som öppnades i december förra året.

Det verkar fortfarande vara någon uppenbarelse som väntar på oss. Vem har sett den dramatiska Saabfilmen på svensk tv för en tid sedan, kan gissa vad som ännu inte har rapporterats.

Text: tom@saabblog.net