SAAB Fototävling: Sommar - Sol - Saab: Uppdatering

Saab fotokonkurrens har funnits en stund och i slutet av september släppte vi de senaste Saab-bilderna. Det tog ett tag för bilderna att gå till Saab Parts AB i Eschborn, och då hade juryn en svår uppgift att uppfylla.

Saab 9-5 med solrosor. Foto av Peter från fotokonkurrensen

Och vi hade verkligen svårt. Eftersom det finns väldigt många, mycket bra Saab-bilder, så att vi kommer att avvika från vår tidigare plan. Vi har valt 22 bästa bilderna, och i två omgångar kan läsarna rösta på favoriter från måndag. Bilderna publiceras sedan i sin ursprungliga storlek, och 6-bilderna med flest röster är då i finalen.

Varje avsändare vars bilder gjorde det till det här valet är redan en av vinnarna. Eftersom han får ett litet tack från det tyska dotterbolaget till Saab Automobile Parts AB. Det kommer också att finnas några speciella priser, men mer i nästa vecka.

Som en påminnelse återigen alla läsare av fotokonkurrensen Sommer-Sun-Saab: Teil1, Teil2, Teil3, Teil4, Teil5, Del 6, Del 7, Del 8.

Text: tom@saabblog.net

3 tankar om “SAAB Fototävling: Sommar - Sol - Saab: Uppdatering"

  • Hej Dirk, tanken är bra och har sagts många gånger. Jag tror bara att på grund av tidsbegränsningar kan vi inte inse det här projektet under det aktuella året.

  • Hej Tom, hur är det med en kalender för 2013 med de vackraste 12- och 13-bilderna som valts av samhället i trollig.com-butiken?

Kommentarer är stängda.