SAAB-kult: Det sista sanna svenska stålet

Är det tvivelaktigt om Manager Magazin upptäcker Saab 900 Turbo som en investering? Priserna på designikonen från Trollhättan är höga och fortsätter att stiga. Saab är en kult. För Saab 900-konvertibler i den första serien kallas nu priser som leder tårar till ögonen och tycks ligga bortom varje verklighet. Men samlare betalar för det och marknaden gör bara priserna.

Saab 900 som ett spekulativt objekt?

Men det behöver inte alltid vara en 900 från den första serien. Det finns andra frestande Saab-alternativ som fortfarande är överkomliga. Vi arbetar med en serie artiklar och vi säger vad vi ska köpa - och vad bättre inte. Men idag handlar det om klassikern och Saab-ikonen.

Manager Magazin har bidragit till detta. Modellen är i behov av lite vård, och det dåliga O-ordet uppstår igen. I Tyskland måste detta kallas tvångsmässigt när man talar om Saab. Ett bra bidrag till ämnet Saab och - spekulanter se upp - en Saab är en bra investering. Inte bara säger chefsmagasinet och bloggen. Våra läsare kan också bekräfta detta. Ha kul att investera! Klicka här för Film.

Text: tom@saabblog.net