saabblog.net Bilar: Tiden att säga hejdå ... Del I

Ja du har läst korrekt. Det är dags att säga adjö. Efter nästan 7 år och gott om 320.000 kilometer kommer jag att sälja min älskade 9-3 sportdräkt imorgon.

9-3 sportkläder från 2007 möter 9-3 Sedan från 2010

Sportskombinationen kom till oss som en av de första 2005 i Tyskland och ersatte min 9-3 Sedan. Efter en bra 12-månad hade han redan gjort 65.000-kilometer och var egentligen endast avsedd som en "tillfällig lösning" fram till starten av stationvagnens produktion.

1,9TID är mycket bra motoriserad som ett byggfordon. Ändå har han efter kort tid fått en prestationsökning från huset Hirsch. Med strax under 180PS är du på snabbspår på långa resor och några av dina samtidiga på motorvägen har varit förvånad en eller två gånger. Bilen var utrustad trots den outraged linjära trimmen med tonade fönster, automatisk klimatkontroll och ett navigationssystem för mig perfekt nog. Gradvis tillsattes några visuella förbättringar av interiören. Så jag ersatte kontrollerna på ratten och kanten på växelspaken med dem från en vektor. På samma sätt var en mugghållare och en glidande mittarmstöd till. Det var 7 mycket trevliga år. En tid då endast 2 passerade sporten vagn mindre ofrivilliga olyckor och knappt märkbara defekter och reparationer. Vi köpte centrum i Freital höll honom i Saab, och vidhöll han var alltid i Mobile Forum Dresden, Egentligen var en förändring redan planerad för mitten 2011 och redan beställtTyvärr var det helt annorlunda. Därför beslutet att fortsätta sport kombinationen och vänta. Men nu kom ett erbjudande från Dresden där jag inte kunde motstå. Men mer avslöjas inte här. Den "nya" kommer imorgon och förhoppningsvis bra väder då kommer en fotografering och en rapport om det!

9-3 sport kombination på 18 "turbinfälgar från Saab Parts Germany

Trots allt är sportkombinationen mycket nära oss. Vi har smittat våra grannar med SAAB-viruset !!

Text: mark@saabblog.net

5 tankar också "saabblog.net Bilar: Tiden att säga hejdå ... Del I"

 • Hej Markera, ha kul med NEW.
  Och bra tid,
  Vi kommer att titta på honom!

 • Hej Mark,
  Jag, som en Saab-nybörjare, är väldigt exalterad över min Aero 2.6 Turbo (eller något liknande) 2006 jag har ridit för 4 månader; i september till Pyrenéerna strax före Spanien. Jag hoppas att han också håller nästan lika många kilometer som din!

 • Saab-Hochburg-Sachsen, jag säger alltid det igen.
  Då ser vi fram emot den nya.

 • Ja, Saab-högborg Sachsen 🙂
  Du kan redan läsa det i den underbara texten, med Saab Center Freital. Det var tider ...
  I Görlitz och omgivningen ser du tyvärr inte en Saab, men desto mer njuter du av dig själv, om du än en ska besöka.

  Jag undrar vem som är "ny". Jag har också en 9-3 SC och är mer än nöjd. Jag är därför glad att acceptera att min 140000 km har ett långt liv framför mig och kanske når din räckvidd.

  Hälsningar från Lusatia. Marco

 • Så en annan riktig Kramer bil.
  Jag skulle vara intresserad av att veta vad som har blivit av Veit.

  Med vänliga hälsningar

Kommentarer är stängda.