SAAB Blogger på språng

Vi, en vän och jag, använde gårdagens helgdag och de två överbryggningsdagarna för en resa till Belgien. Av denna anledning är det lite tystare på Saabblog.net. Vår resa till grannlandet handlar naturligtvis om vår gemensamma hobby, och det kommer snart en Saab till på våra gator. Vad importerade vi från vårt grannland? Dessutom kommer historien under de närmaste dagarna. Det blir i alla fall en rapport som faller under kapitlet "... vilket gör oss (också) lyckliga".

Blogger på språng

I Sverige är det fortfarande väldigt tyst runt vårt bilmärke. Den lokala tidningen i Trollhättan rapporterar om de små framsteg som gjorts av den kinesiska investeraren. Aktiekapitalet i NEVS har nu ökats till 200 miljoner kronor. Kronor, inga euro. Men åtminstone, för att du började med 150.000 Schwedenkronen. Antalet anställda bör stiga till 100, alla jobb inom administration och utveckling, på grund av att en produktion fortfarande är långt borta.

Victor Muller är också närvarande i den inhemska pressen. Den tidigare Saab-vd sägs betala skatt i Sverige. Vad han inte verkar gilla alls ... Mot honom taxerings han vill slåss tillbaka och klaga på 2 miljoner kronor. Muller klagar och slagsmål på alla fronter. Ännu mer motgång kan hota insolvensförvaltarna som granskar alla transaktioner i Muller-eran. I november bör man höra mer om det, säg bekanta källor.

Om du planerar en resa med din Saab för kommande helg kan du åka till Bayerns skog. Från 05 till 07 oktober kommer ett Saab-möte att organiseras av Matthias med stort engagemang, till vilket 40 Saabs nu har registrerat sig. Det kan finnas många fler med de förväntade dagbesökarna. Vårt tips för ett bra avslut på säsongen!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

 

5 tankar om “SAAB Blogger på språng"

 • Hej Tom, du var precis runt hörnet med mig att titta på bilden här.

  • blank

   I motsats riktning är skylten en restaurang med bra flamländsk mat

  • blank

   Så jag föreslår att du går till Jos de Kok först, sedan till "2driveadventure" (vad det än är ...) och sedan till Saunahuisje - om något går fel kan du gå direkt till Mediclinic. Jag föredrar att hålla händerna borta från “Exos Locius”, det låter inte som en plats från vilken du återvänder i ett stycke.

   Låter som ett trevligt slutet på säsongen ... min kommer snart. Fult, men oundvikligt.

 • blank

  Belgien är ett bra ställe. Det finns många SAAB på vägen. Tom, ha kul i Belgien!

 • blank

  Denna bild har en symbolisk karaktär för SAAB-märket. Så många sätt kan leda till framtiden för detta varumärke.
  Jag kommenterar inte VM. Eftersom jag bara får magont.
  Tom, njut av fritiden i Belgien.

Kommentarer är stängda.