SAAB-fanaffär online!

Allt började med registreringsskylthållarna ”Made in Trollhättan by Trolls” för Saab -fans. Sedan fanns det nyckelringar och trollklistermärken, och på något sätt utvecklade historien sin egen fart ... För trollhistorien började vara rolig för oss! Och det som säkerställer roligt och gott humör för oss kan också vara ansvarigt för Saab och Sverige fans.

Så det kom till att vi nu också erbjuder trollmuggar och ännu fler trollidéer inom en snar framtid. Nummerplåtshållaren är nu i sin fjärde upplaga, och de andra delarna är också mer populära än förväntat. Vårt starkt "Saab-infekterade" team beslutade därför att sätta butiken på ett professionellt grund, också för att förenkla processen för oss och läsarna.

Eftersom många fläktartiklar går utomlands, vilket alltid gett kostnadsforskning och efterfrågan. Det kunde inte fortsätta så här. En annan lösning behövdes. En integrerad online portoberäkare beräknar nu fraktkostnaderna från Afghanistan till Zaire, och kunden kan se resultatet omedelbart.

Det nya namnet på butiken kan bara ha med trollet att göra. Beslutet för "Trollig.com" togs väldigt snabbt, nästan utan diskussion, och namnet säger allt, för det handlar om Troll och Saab!

Vi har nyligen lagt till Saab modellbilar och Saab Expressions-artiklar, och många fler idéer med Saab-bakgrund kommer att följa. Varje artikel har en liten historia om Saabs historia eller nutiden. Online är en butik av fans för fans, med stor entusiasm för varumärket Saab.

Men framför allt - Saab bara!

Text: tom@saabblog.net

 

 

6 tankar om “SAAB-fanaffär online!"

 • Butiken är stor, det finns mycket SAAB Spirit i det. Gjorde laget det bra!

 • blank

  Slutligen finns det också modellbilar. - Super!

  • blank

   Trevligt att butiken är nu. Tyvärr är teckensnittet svårt att läsa

   Men du klarar det, jag är säker

 • blank

  Slutligen klara villkor! TACK! Han underbar butik, har använt det omedelbart och ser fram emot leveransen till mitt skrivbord! Då är det alltid bra humör!
  Trevlig vecka….

 • blank

  Super Great!

 • blank

  Jag tycker att butiken är cool

Kommentarer är stängda.