SAAB-fanaffär online!

Det hela började med ”Made in Trollhättan by Trolls” -skyltinnehavarna för Saab-fansen. Sedan lades nyckelringar och trollklistermärken, och på något sätt utvecklades historien sin egen fart ... Eftersom trollhistorien började bli kul! Och det som gör oss glada och roliga kan också vara ansvariga för Saab och Sveriges fans.

Så det kom till att vi nu också erbjuder trollmuggar och fler trollidéer inom en snar framtid. Nummerplåthållaren finns nu i sin fjärde upplaga, och de andra delarna är också mer populära än väntat. Vårt mycket "Saab-infekterade" team beslutade därför att sätta butiken på ett professionellt sätt, också för att förenkla processen för oss och läsarna.

Eftersom många fläktartiklar går utomlands, vilket alltid gett kostnadsforskning och efterfrågan. Det kunde inte fortsätta så här. En annan lösning behövdes. En integrerad online portoberäkare beräknar nu fraktkostnaderna från Afghanistan till Zaire, och kunden kan se resultatet omedelbart.

Butikens nya namn kunde bara ha något att göra med trollet. Beslutet för "Trollig.com" fattades mycket snabbt, nästan utan diskussion, och namnet säger allt eftersom det handlar om Troll och Saab!

Vi har nyligen lagt till Saab modellbilar och Saab Expressions-artiklar, och många fler idéer med Saab-bakgrund kommer att följa. Varje artikel har en liten historia om Saabs historia eller nutiden. Online är en butik av fans för fans, med stor entusiasm för varumärket Saab.

Men framför allt - Saab bara!

Text: tom@saabblog.net

 

 

6 tankar om “SAAB-fanaffär online!"

 • Butiken är stor, det finns mycket SAAB Spirit i det. Gjorde laget det bra!

 • blank

  Slutligen finns det också modellbilar. - Super!

  • blank

   Trevligt att butiken är nu. Tyvärr är teckensnittet svårt att läsa

   Men du klarar det, jag är säker

 • blank

  Slutligen klara villkor! TACK! Han underbar butik, har använt det omedelbart och ser fram emot leveransen till mitt skrivbord! Då är det alltid bra humör!
  Trevlig vecka….

 • blank

  Super Great!

 • blank

  Jag tycker att butiken är cool

Kommentarer är stängda.