SAAB Fotokonkurrens: Deadline

Saab fotokonkurrensen, stödd av den tyska filialen i Saab Parts AB, överträffade våra förväntningar! Hundratals bilder från hela Europa kom från Saab-fansen, tillsammans med många personliga Saab-semesterberättelser. Men så småningom måste vi sluta åtgärden, och i går var fristen. Efter midnatt några bilder och eftersom vi inte är en myndighet utan en blogg som skriver om den bästa hobby i världen ännu kommit, dessa argument skall godtas.

Men eftersom vi verkligen måste komma till en slutsats kommer vi inte längre att inkludera några bilder i tävlingen från och med nu. Vänligen inte fler inlägg! Semesterbilderna de senaste dagarna publiceras under veckan, och sedan gör juryn ett urval. För vinnarnas fristil - det finns flera priser - blir våra läsare återigen bortskämda för val.

Men en vinnare är redan säker idag. För Saab-varumärket har samhället satt ett starkt exempel. Varumärket från Sverige lever och turbohjärtat slår högt! Tack till alla läsare och Saab-drivrutiner för bilderna!

Text: tom@saabblog.net