saabblog.net på turné, konvertibelt rally Sachsen

Den fjärde upplagan av Cabrio Rallye Sachsen var för en vecka sedan. Och ändå är intrycken jag upplevde fortfarande väldigt fräscha. Det var vår första stora turné i vår 9-3 cabriolet från modellåret 2011.

saabblog.net 9-3 konvertibel med startnummer 93

Tyvärr har vädret vid CRS inte alltid varit så trevligt de senaste tre åren. Men i år borde allt vara annorlunda. I starkt solsken och temperaturer runt 25 ° C 114 registrerade fordon var trots allt 11 Saab på banan. Wow, det är bara under 10 procent !!!

Starten var i Radebeul på historiska Güterboden. Det gick på saxiska landsvägar förbi Moritzburg slott i riktning mot Lusatia i Brandenburg. Det kördes enligt vägboken, och flera tids- och specialetapper måste slutföras på rutten. Under lunchen träffades alla i Lichterfeld under F 60, en tidigare överbelastad transportörbro som berättar om det förflutna och nutiden av brunkolbrytning i Lusatia.

Sedan var det tillbaka till Sachsen, via Meißen och Kesselsdorf tillbaka till Radebeul för en utsökt middag med efterföljande utvärdering och prisutdelning. Teamet från Saabblog tog sig till 41: e plats. Det var trots allt vår första gång på ett sådant rally. Men det var definitivt inte sista gången!

Det var verkligen en otrolig dag och ett lyckat evenemang tack vare organisationen och genomförandet av mobilforumet. Vi hade mycket roligt och träffade många trevliga människor och fantastiska Saab-förare. Det finns de vackraste bilderna som vi tog på resan Här, På CRS: s hemsida kan du också se det officiella bildgalleriet med 1000-bilder.

mark@saabblog.net

 

 

Man tänkte på “saabblog.net på turné, konvertibelt rally Sachsen"

  • Hej Mark,
    väldigt trevligt - du har mycket arbete igen
    gjorts.
    Något som varar för alla Saab-fans och cabriolet förare.

Kommentarer är stängda.