SAAB Art: Saab 99 av Roy Chui (inte bara ...)

Vår vän Roy Chui är ett självförtroende Saab-fan och det kreativa sinnet bakom de månatliga Saab-kalenderblad som, som vi vet, inte längre är från Trollhättan. Roy Chui lever Saab dagligen och varumärket från Sverige har blivit en viktig del av hans liv. Nu auktionerar konstnären från Hongkong exklusiva Saab-målningar på Ebay.

Roy Chui: Saab 99 rally

Inkluderat är en Saab 99 Rally, en Saab 900 Turbo i Rally Trim och en begränsad Saab 96-upplaga. Min personliga favorit skulle vara Saab 99 ...! För fans av kultmärket en sällsynt möjlighet till en mycket speciell Saab-present.

Inte alla Saab-fans är lika lyckliga som Peter. Hans fru har gjort honom för hans födelsedag en mycket speciell gåva och så fanns det en målad hennes bild av hans Saab 9-3 2.8T Aero sports egendom.

Peter har verkligen tur för det blir inte mer individuellt än så, och jag tycker bara att bilden är fantastisk. Det är skönt när familjen stöttar oss med det vackraste i världen. Detta är helt klart den legendariska "Saab Spirit", som endast finns från märket med gripen. Stort tack till Peter för fotot och ha en trevlig semester!

Text: tom@saabblog.net

 

2 tankar om “SAAB Art: Saab 99 av Roy Chui (inte bara ...)"

 • blank

  Jag kommer gärna ge dig Tom,
  Kalenderbilderna är bara bra, jag väntar alltid med nyfikenhet till nästa.
  Hälsning

 • blank

  Fråga Roy om att göra en målning av en Saab 96 Two bar.
  Jag skulle antagligen köpa det.

Kommentarer är stängda.