Saab recensioner

Fisker Karma video

Mark skapade en kort videosekvens av Fisker Karma under vårt besök i Halstenbek. Karman kör i "stealth mode" över företagets lokaler och ljudet från brusgeneratorn hörs tydligt. Det var det, åtminstone för nu, med Fisker-ämnet på vår blogg. Vi håller varumärket under observation och kommer att ge en mycket personlig bedömning under nästa vecka.


Vårt tack går till Masoud Etehad, som har tagit mycket tid åt sig själv och till hans återförsäljare. Det är alltid ett speciellt nöje för oss att vara gäst!

Text: tom@saabblog.net

 

7 tankar om “Fisker Karma video"

 • blank

  Något som kostar omkring 100.000 €, de flesta av oss har inte råd med. Dessutom behöver många en stationsvagn eller SUV. Jag tittade på Tesla X på hemsidan. Ser inte ointressant ut, men du måste betala 4.000-30.000 € bokningsavgift.

  Jag hoppas att i max. 5 års prisvärda, vackra e-bilar / hybridbilar från Saab. Annars kommer vårt att drivas tills det inte längre är möjligt ....

  • blank

   Jag ser både Fisker Karma och Tesla modellerna inte som slutet på historien, eller det sista ordet i elektrisk mobilitet, utan snarare som en praktisk förstudier. Visst är priset högt, men för en bil av jämförbar typ med konventionell enhet saknas mycket mindre pengar. I detta avseende visar båda modellerna att elbilar kan vara mer än små och mikrobilar med minsta intervall.

   Sanningen är någonstans däremellan, men den verkar genomförbar. Jag skulle vara intresserad av skjutbromsversionen, som inte är mer än en elegant kombination - och hur mycket lasten kan ökas med samma batterimått. Det ska vara möjligt att väga mer än 280 kg så att dessa bilar inte bara förblir lyxiga leksaker.

 • blank

  Trevligt bidrag till bilens framtid. Prisförhållandet är mycket högt för en produkt med okänt tillverkarens namn. Marknadsföring blir inte lätt.

 • blank

  Precis som Fisker Karma bör en SAAB-elbil inte utformas - om nyttolasten (262 kg) är korrekt kan inte ens 4 vuxna med 75 kg vardera åka.

  Dessutom är bagageutrymmets volym och passagerarutrymmet för liten för en 100.000,00 XNUMX euro bil - det finns inte mycket du kan göra med!

  På något sätt ritar inte formen dig heller - jag tror att en 9-3 cabriolet från den senaste serien är mer framgångsrik.

 • blank

  Det är som ett flygplan som flyger förbi ... riktigt imponerande.

 • blank

  På torra vägar hade det varit ännu mer imponerande. Bra bil !!!

 • Jag älskar den här bilen. Så fin och smart

Kommentarer är stängda.