Fisker Karma video

Mark skapade en kort videosekvens av Fisker Karma under vårt besök i Halstenbek. Karma-enheterna i "stealth mode" på platsen och ljudet från ljudgenerern är lätta att höra. Det är det, åtminstone för nu, med Fisker-temat på vår blogg. Vi håller varumärket under observation och ger en mycket personlig bedömning nästa vecka.


Vårt tack går till Masoud Etehad, som har tagit mycket tid åt sig själv och till hans återförsäljare. Det är alltid ett speciellt nöje för oss att vara gäst!

Text: tom@saabblog.net

7 tankar om "Fisker Karma video"

 • Jag ser både Fisker Karma och Tesla modellerna inte som slutet på historien, eller det sista ordet i elektrisk mobilitet, utan snarare som en praktisk förstudier. Visst är priset högt, men för en bil av jämförbar typ med konventionell enhet saknas mycket mindre pengar. I detta avseende visar båda modellerna att elbilar kan vara mer än små och mikrobilar med minsta intervall.

  Sanningen är någonstans däremellan, men verkar genomförbar. Jag skulle vara intresserad av Shooting Brake-versionen, vilket bara är en elegant kostym - och hur mycket nyttolast kan ökas med samma batteridimensioner. Mer än 280 kg borde redan vara möjligt, så att dessa bilar inte bara är dyrbara leksaker.

 • Något som kostar omkring 100.000 €, de flesta av oss har inte råd med. Dessutom behöver många en stationsvagn eller SUV. Jag tittade på Tesla X på hemsidan. Ser inte ointressant ut, men du måste betala 4.000-30.000 € bokningsavgift.

  Jag hoppas att i max. 5 år överkomliga, vackra elbilar / hybridbilar kommer från Saab. Annars drivs våra körningar tills det inte längre är möjligt ....

 • Trevligt bidrag till bilens framtid. Prisförhållandet är mycket högt för en produkt med okänt tillverkarens namn. Marknadsföring blir inte lätt.

 • Men, som Fisker Karma, bör en SAAB elbil inte utformas - om det var korrekt med nyttolast (262 kg) kunde inte ens 4 vuxna rida med 75 kg vardera.

  Dessutom är volymen på bagaget och passagerarutrymmet för liten för en 100.000,00 Euro bil - du kan inte göra mycket med det!

  Formen rinner inte någon av pallarna. Jag finner en 9-3-konvertibel av den senaste serien bättre.

 • Har något av ett passande flygplan ... verkligen imponerande.

 • På torra vägar hade det varit ännu mer imponerande. Bra bil !!!

 • Jag älskar den här bilen. Så fin och smart

Kommentarer är stängda.