Fisker Karma video

Mark skapade en kort videosekvens av Fisker Karma under vårt besök i Halstenbek. Karma körs i "stealth mode" i lokalerna och ljudet från ljudgeneratorn är lätt att höra. Det var det, åtminstone för närvarande, med ämnet Fisker på vår blogg. Vi håller märket under övervakning och ger en mycket personlig bedömning följande vecka.


Vårt tack går till Masoud Etehad, som har tagit mycket tid åt sig själv och till hans återförsäljare. Det är alltid ett speciellt nöje för oss att vara gäst!

Text: tom@saabblog.net

7 tankar också "Fisker Karma video"

 • Jag älskar den här bilen. Så fin och smart

 • På torra vägar hade det varit ännu mer imponerande. Bra bil !!!

 • Har något av ett passande flygplan ... verkligen imponerande.

 • Men, som Fisker Karma, bör en SAAB elbil inte utformas - om det var korrekt med nyttolast (262 kg) kunde inte ens 4 vuxna rida med 75 kg vardera.

  Dessutom är volymen på bagaget och passagerarutrymmet för liten för en 100.000,00 Euro bil - du kan inte göra mycket med det!

  Formen rinner inte någon av pallarna. Jag finner en 9-3-konvertibel av den senaste serien bättre.

 • Trevligt bidrag till bilens framtid. Prisförhållandet är mycket högt för en produkt med okänt tillverkarens namn. Marknadsföring blir inte lätt.

 • Något som kostar omkring 100.000 €, de flesta av oss har inte råd med. Dessutom behöver många en stationsvagn eller SUV. Jag tittade på Tesla X på hemsidan. Ser inte ointressant ut, men du måste betala 4.000-30.000 € bokningsavgift.

  Jag hoppas att i max. 5 år överkomliga, vackra elbilar / hybridbilar kommer från Saab. Annars drivs våra körningar tills det inte längre är möjligt ....

  • Jag ser både Fisker Karma och Tesla modellerna inte som slutet på historien, eller det sista ordet i elektrisk mobilitet, utan snarare som en praktisk förstudier. Visst är priset högt, men för en bil av jämförbar typ med konventionell enhet saknas mycket mindre pengar. I detta avseende visar båda modellerna att elbilar kan vara mer än små och mikrobilar med minsta intervall.

   Sanningen är någonstans däremellan, men verkar genomförbar. Jag skulle vara intresserad av Shooting Brake-versionen, vilket bara är en elegant kostym - och hur mycket nyttolast kan ökas med samma batteridimensioner. Mer än 280 kg borde redan vara möjligt, så att dessa bilar inte bara är dyrbara leksaker.

Kommentarer är stängda.