SAAB News: Saab Events Frankfurt - Bebra - Sachsen

Det internationella Saab-mötet i Belgien ligger bakom oss. Regional fortsätter med Saab Events och Saabblog.net teamet rider på 4. Konvertibelt Rally i Sachsen. Men först, se vad som händer i Hessen. I Bebra kommer 25 att äga rum på lördag. Augusti en regional Saab Stammtisch. Saabs vänner och förare möts på 20.00 i Breitenbacher Hof, Mer information om Saab-evenemanget i norra Hessen finns på Matthias Meise.

Redan dagen innan, på fredagen den 24. Augustinbjud Saab-vännerna Rhine-Main till sin traditionella månatliga händelse. Liksom förra månaden äger Saab-evenemanget rum i Waldgaststätte Oberschweinstiege i Frankfurt / Main.

Från 19: 30 träffas Saab-vännerna i den traditionella restaurangen i Frankfurt. Spelar vädret, det lovar att vara en trevlig sommarkväll. Alla Saab-vänner är välkomna som alltid!

Och glöm inte, i Sachsen kör helgen 4. Cabriolet Rally, En av sponsorerna är Mobile Forum Dresden, som också tillhör våra blogg supportrar. Saabblog.net-laget med Mark och Karina börjar med startnummeret 93 (!) I Saab 9-3 Cabriolet. Resten av laget från norra Bayern håller fingrarna korsade och önskar dig mycket roligt!

Text: tom@saabblog.net