SAAB News: Saab 9-4x Aero landade!

Uppdatering: 14: 12

Han skulle ha förändrat Saabs uppfattning i allmänheten och han skulle ha öppnat nya grupper av köpare. Saab 9-4x kunde ha gjort mycket rörelse och de som fick se och köra 9-4x var fulla av beröm. Som vi vet har det inte kommit till en officiell lansering för de europeiska marknaderna, och endast små nummer har byggts för USA.

Saab 9-4x

Men även med den amerikanska installationen kör 9-4x sportigt och har en stor mängd roliga möjligheter. Mark hade nöjet att köra Saab och har en Fahrbericht levereras, och även från mig finns det en detaljerad beskrivning testet, Den som fick flytta Saab 9-4x ville inte ge den tillbaka ... ett faktum som talar för bilen. Hade han också byggts för Europa, skulle det vara en i vår carport ... om vi hade en, eftersom de planerade kvantiteterna för Tyskland var låga.

Saab 9-4x

Längst upp i norr, vid Saab Service Kiel - Autohaus Lafrentz GmbH, sedan igår den här vackra Saab 9-4x Aero. Saab-entusiaster från Kiel har importerat idrotts Allrader från USA och utrusta honom nu på tyska vägar till. Den 9-4x i färgen "Red Crystal", en färg som jag nu har sett för första gången, ser mer än bra och är särskilt exklusivt. Endast två kopior lämnade växten i Mexiko i denna färg.

Saab 9-4x

Det påminner mig om "Crystal Red" till den traditionella, sport röda toner av ikonen design Saab Turbo 900 16S, och därmed skulle vara 9-4x Aero i gott sällskap. Saab från USA är fortfarande tillgänglig. Jag säger fortfarande, för det finns redan intresserade parter som är markerade. Så han kunde säljas väldigt snabbt och* eventuellt skulle Saab Service Kiel ta med mer kopior till Tyskland.

Vilket, det är tillåtet, kommer inte vara lätt. Även i USA är 9-4x svårt att komma ifrån.

PS: Vår familjeutveckling har inget att göra med Saab. Det är också där

* Uppdatering: Som Markus Lafrentz just har berättat för oss är 9-4x inte längre tillgänglig. Familjen Lafrentz behåller Saab 9-4x för att komplettera sin egen Saab-samling. Ett beslut som jag förstår. Jag skulle inte ha givit den här bilen längre. Om du är intresserad av andra 9-4x från USA har du ett öppet öra i Kiel. Kontakt önskas.

Text: tom@saabblog.net

8 tankar om "SAAB News: Saab 9-4x Aero landade!"

 • Vad du inte vet, saknar du?

  Tack och lov såg jag aldrig en 9-4X och satt aldrig i en.

  Om jag ser bilderna på den här stora bilen kan jag vara svag. Synd det är inte byggt. Och färgen är en dröm!

  Så nu måste jag gå till en komfortrunda med min 9-3 Cab.

  Jag önskar alla en trevlig helg!
  Hälsningar från Bad Salzdetfurth!

 • Hej,
  Jag var i Boston och omgivningen i tre veckor sommaren förra året. Så jag gick till en Saab-återförsäljare och det fanns många av de nya Saab 3-9x på gården och ännu mer Saab 4-9 II. Då var jag glad att se 5 av dem i rad. Fantastisk bil. Jag hade tur att få en ny 5-9 II i Tyskland i slutet av mars. Idag skulle jag också vilja ha 5-9x i min samling bredvid en 4-9 Cabriolet från 3. Trevligt att vi Saab-fans fortfarande kan njuta av att se 1999-9 gånger på våra gator. Låt oss hoppas att Kiel fortfarande kan hämta några av fordonen från USA här.
  VG Carsten

 • En dröm om en bil!
  Lyckligtvis kunde jag sitta i Leipzig minst en gång.
  Tack vare Autohaus Peter i Erfurt var det även möjligt för min fru Ubd att köra en ny 9-5 2-dag. De två fordonen kommer aldrig att existera, synd.
  Först och främst behöver jag behålla min 9-3 Vector väl tills när?

 • Avund!
  En bra bil, en strålande bil!
  Jag satt på 11 i en 9-4X på SAAB-återförsäljarturnén i november och jag kände mig på samma sätt, jag ville inte komma ut.
  Var sedan ersthaft överlägsen på att eftersom sensommaren 11 beordrade 9-5 II Aero Sportcombi XWD i 9-4X switch order ...
  ... nu kör jag en limousine Aero Turbo4, jag är fortfarande helt glad, men skulle då och då vilja ha mer utrymme ...

 • Varje gång jag ser en 9-4X på en bild eller en 9-5 II i verkligheten, tror jag att de två inte förtjänar sitt öde. Synd om det.

 • Jag skulle inte ha sålt det heller. Bra bil och ser bra ut ur alla perspektiv.

 • Wow ... bra bil (även i färgen - även om jag inte är en "röd" fläkt annars).

  Skit, jag hade för närvarande bara förändringen ......
  Jag är väldigt avundsjuk ... och ledsen ... 😉

Kommentarer är stängda.