Saab Event: Sachsen Classik och Cabrio Rallye

Sachsen Classik 2012 är historia. I helgen körde nästan 190 historiska fordon över Sachsen gator. Bland dem tre Saab. Efter 615 kilometer och 20 speciella etapper samt 19 tidskontroller kom teamet från Mobilforum Dresden med Michael Hesse och Tobias Kaboth till de tio topp som meddelades. Grattis - en respektabel nionde plats.

Vi var på spåret. Strax bakom Grimma och i Zwenkau runt kappan. Stämningen var unik. Gatorna kantade med vinkande och uppmuntrande människor. Vår kortfilm bör ge ett intryck av spåret.

Nästa Saab-evenemang är redan på lördag. den Konvertibelt Rally i Sachsen organiseras också av mobilforumet. Vi är med startnumret 93. Hittills har 11 Saab rapporterats. Låt oss se om vi lyckas blogga live. Annars kommer en video på helgen.

mark@saabblog.net

2 tankar om “Saab Event: Sachsen Classik och Cabrio Rallye"

  • blank

    Med cool SAAB musik tycker jag om det!

  • blank

    bra !!!!!!!
    Fram till lördag.

Kommentarer är stängda.