SAAB Talk: Saab fotokonkurrens och bloggare på språng

Sommaren - solen - Saab fototävling överstiger alla våra förväntningar. Igår och idag kom många fantastiska bilder av våra läsare och återigen ser vi att Saab-fans reser i alla länder. Vi är så glada över så många inlägg från samhället! Nästa utgåva kommer om några dagar, eftersom de följande två dagarna Marc och jag reser över Tyskland.

Bloggare på språng ...

Vi hämtar en ny bil, naturligtvis en Saab, och vi samlar in material för en spännande rapport, men den här gången inte en Saab. Ha tålamod med resebilderna - vi arbetar med allt på helgen. Utlovat.

Därför skriver de följande två dagarna läsare till läsare på bloggen. André har bidragit till modellhistorien för Saab 9-3 I och Marco levererar en rapport om sin Saab 9-3 Aero Coupe. Det är fortfarande spännande och underhållande.

En annan intressant idé har Alex, Blogger från SAABISM. Han har en världskarta Saab fansen började så att alla kan se hur många vi är. En bra sak. De första tyska fansen har redan registrerat sig. Delta!

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabblog.net

Man tänkte på “SAAB Talk: Saab fotokonkurrens och bloggare på språng"

  • Idag hade jag en mycket trevlig upplevelse! Jag var på väg till jobbet och kom till trafikljuset. Jag kunde inte tro på mina ögon, vi var 5 Saabs i rad, vilken genial känsla. Den dåliga delen är att jag inte kunde ta en bild eftersom jag inte kunde gå ut lätt 🙁. Det skulle vara trevligt om Saabisterna hälsar varandra på gatan, vilket är vanligt med motorcyklister!

    Hälsning

Kommentarer är stängda.