Fototävling sommar - sol - SAAB: läsarbilder

Vår fototävling har en stark start och i samarbete med det tyska dotterbolaget till Saab Parts AB väntar attraktiva priser för vinnarna. De första Saab-bilderna av våra läsare har tagits emot och det är dags att publicera ett urval av snapshots.

Saab 9-3 Cabriolet framför spanska bakgrund. Foto R. Röber

Thorsten skickade bilder från norra republiken. Han frågar om helgdagar inte kan äga rum hemma. Ha det roligt med goda vänner och massor av Saabs. Jag tror att han har rätt! När Thorsten i trädgården ser det ut som mitt hem där flera Saab-logotyper finns på olika punkter. Men det är en annan historia.

Så låt oss hålla oss till ämnet "semester hemma" och låt oss gå söderut. Horst skickade en Saab -bild till oss, som på ett bra sätt visar hur vi känner för varumärket. Saab Greif i förgrunden, men inte bara, och i bakgrunden det svenska huset med flaggan. Inspelad inte i Trollhättan utan i södra Bayern. Klass!

R. Röber från Hannover har redan rest en mycket lång semesterresa. Med sin Saab 9-3 Cabriolet, som han köpt endast i mars, reste han 3 kilometer på bara 6.822 veckor. Semesterresan gick till Andalusien och Gibraltar. Så vi har en mycket stark contender för vårt speciella pris på den längsta semesterresa. En Saab är bara hemma på långa resor.

En lång semesterresa, och han kommer säkert att njuta av varje kilometer, men Manfred har fortfarande framför honom. Med sin Saab 9-3 och husvagn kommer det snart till Sverige. Att tillbringa årets bästa dagar i vårt varumärkes hem skulle vara enligt min smak. Rutten ska leda till norr och jag hoppas på fler bra bilder. Han har redan skickat oss två motiv via e-post i förväg. När Saab 9-3-sportskombinationen i äppelskörden och sedan med mycket vatten runt, registrerades nära Trollhättan.

Kära Manfred, du och alla som inte har haft några semester, vill bloggruppen ha bra och avkopplande veckor. Alla avsändare tack för bilderna. den Konkurrens är öppen tills 15. September är baren hög. Tillräcklig tid för alla läsare och Saab fans att skicka oss fler bilder!

Text: tom@saabblog.net

 

5 tankar om “Fototävling sommar - sol - SAAB: läsarbilder"

 • blank

  Medan regnet rasar ute, får jag en känsla av vandrande när man tittar på bilderna.

 • blank

  Hi Tom,

  fina bilder på våra vackra bilar som du har publicerat där. Bilden av min 9-3-konvertibel med fyren i bakgrunden har inte tagits på kustvägen utan på Gibraltar (Europa Point).

  Hälsningar Ralf

 • blank

  Hej Tom! Jag är en Saab-förare från Spanien och årets semesterresa tar mig till Dolomiterna. Har jag tillåtelse att skicka in några bilder bara för skojs skull? Förresten, ett stort tack för ditt jobb här !! Med vänliga hälsningar

  • blank

   Hej Zsolt - vi ser fram emot alla bidrag! Saab-bilder från Dolomiterna är mycket välkomna!

   • blank

    Tack för det positiva svaret. Tiden har kommit den 7 augusti! Vi ses…

Kommentarer är stängda.