SAAB helg: Peking bil C60 EV och Trollmania

På helgen firade en god vän bröllopet, vi hade mycket roligt och natten var kort eller lång. Det är därför min Saab-helg är lite mer kompakt eftersom familjen och bloggaren kämpar med efterdyningarna. Vad handlar det om idag? Vi noterar återfödelse två gånger. En gång för vårt Saab-troll, som inte bara inspirerar fansen. Och för Saab 9-3, som gör sina rundor som elbil i Kina.

blank
Troll Camper!

På måndag går klistermärkena i produktion och flera trollidéer väntar redan på oss. Det traditionella Saab-sticket har många sympatier och det verkar som om samhället har väntat på det. Under helgen kom många mail till ämnet och viktiga fobs, skjortor och USB-pinnar föreslogs. En överdimensionell troll har konfronterat Guy på sin RV, vilket ser väldigt cool ut, och vår in-house-utskrift utvecklade Troll-skivan 🙂. Så det är fortfarande ett spännande ämne.

blank

För vår Saab fototävling "Sommarsolen-Saab”De första bilderna kom redan och vi kommer att publicera dem under de närmaste dagarna. Det är värt att delta eftersom priserna är attraktiva. Vi ger ännu inte ut vad vinnarna förväntar sig. Men vi kommer att lyfta gardinen lite den här veckan och avslöja några detaljer.

I Kina vänder sig Saab 9-3, förlåt BAIC C60EV, sina rundor. Som en ren elbil och 1: 1 en Saab. Vad är showen och om det är en av de bilar som BAIC köpte i Sverige, skulle det vara intressant att veta. Området förväntas nu ökas till 200 kilometer, på våren av 150 kilometer var fortfarande talet. Om bilen är en verklighet är frågan varför NEVS ska följa samma koncept på samma sätt. Men när det gäller NEVS finns det flera teorier i Sverige och kommer måndag i detalj i de ekonomiska nyheterna.

I vilket fall som helst är BAIC C60 EV ett bildprojekt som företaget, som ägs av staden Peking, kommer att fortsätta att utveckla. Det faktum att rena elbilar är politiskt önskvärda i Kina, men svåra eller för närvarande omöjliga att sälja på grund av brist på infrastruktur Bil Nyheter Kina fixerad. Det finns också alla spionbilder, Saab 9 3-drivrutiner är väldigt bekanta med oss.

Text: tom@saabblog.net

 

3 tankar om “SAAB helg: Peking bil C60 EV och Trollmania"

 • blank

  BAIC har inte rätten till den här bilen (Post 2008 9-3), och ännu mindre verktygen att bygga den. Det visar igen vilket kinesiskt folk håller om varumärkesrättigheter, ingenting och ännu mindre.

  Dessa bilar har en YS3 VIN och är de högsta säkerhets A-bilarna (2010). Det är intressant att fotografera något så enkelt som VIN inte visas i någon av dessa BAIC C60 bilder.

  Och artikeln från CNC är ett skämt, jag antar att killarna från CNC aldrig har sett en 9-3 live annars skulle du skriva en sådan skit.

  • blank

   Jag tror att det skulle vara svårt för BAIC att vinna en sådan rättegång mot NEVS, dessa har tydligen rättigheterna ...

 • blank

  Om BAIC C60 EV är officiellt på gatorna i Kina kan det också betyda att BAIC har modellrättigheter från den senaste Saab 9-3-modellen ??? Fråga efter fråga ...
  Saabiges vilhelg!

Kommentarer är stängda.