SAAB-mötet Bavarian Forest - Registreringsfrist!

Vid slutet av säsongen i oktober äger det första Saab-mötet rum i den bayerska skogen. Den bayerska skogen är inte Hamburgs inlandet, men det finns en viss Saab-densitet. Matthias Ketterl, entusiastisk Saab fan, organiserar den med stor passion. Han har vårt stöd och hjälp från Saab-återförsäljaren. Det också Saab centrum Bamberg och Saab Mühlbauer är ombord. På 15. Juli är stängd och om du inte vill sakna Saab-evenemanget på hösten kan du registrera dig nu.

Matthias skriver om Saab-mötet:

Som rapporterats för en tid sedan hittar man från 05.-07. Oktober 2012 på Adventure Camp Schnitzmühle på Viechtach i bayerska skogen ett välorganiserat Saab-möte öppet för alla år av byggande. Det finns redan några applikationer från hela Tyskland, Schweiz och Österrike. Dessutom kommer på lördag en dag besökare från närområdet besöka den bayerska skogen med sina Saabs. En höjdpunkt i mötet är verkligen den natursköna köra med korta stopp och sightseeing på andra dagen, även kulinariska levereras väl.

Eftersom 15.07.2012 är den officiella registreringsfristen för mötet, vill vi påpeka detta igen.

Om du fortfarande vill få ett boende direkt i Schnitzmühle ska skynda med bokningen, är det möjligt att campa. För fans av varumärket ett riktigt tips för slutet av säsongen!

Arrangör av mötet är Saab-fanen Matthias Ketterl, du kan nå honom för alla frågor via mail under matthias-ketterl@gmx.de.

Mer information att ladda ner i vår kalenderavdelning. Matthias kör, tror jag, riktigt bra PR. I flera forum är bloggar och tidningar pekade på mötet och några arrangörer kan ta exemplet. Det är säkert, Saab-flaggan kommer att blåsa i oktober i den bayerska skogen. Så mycket engagemang för vårt varumärke som ger positiva rapporter i lokalpressen och det är bra för Saab. Tack Matthias!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Matthias Ketterl

3 tankar om “SAAB-mötet Bavarian Forest - Registreringsfrist!"

 • blank

  Det är nästan på min tröskel. Kommer definitivt sluta med.

 • blank

  Hej!

  Du kan fortfarande registrera dig för Saab-mötet i den bayerska skogen efter den 15 juli - men då blir det svårt att bo direkt i Schnitzmühle http://www.schnitzmuehle.de - Lägenheter, pension eller hotell finns här.

  Också camping är möjligt direkt i snidkvarn.

  Det finns Saabs från byggår 1955 fram till idag!

  Vacker hälsning!

  Matthias Ketterl

 • blank

  Jag hade en gång vandrat i den bayerska skogen. Mycket trevligt, skulle vilja komma men jag vet inte om det är möjligt.

Kommentarer är stängda.