Fototävling: sommar - sol - SAAB!

Sommartid är restid. Den bästa tiden på året. Packa dina väskor och gå på semester. En speciell behandling med en Saab. Med Saab 900 Turbo 16S över vägen Napoleon utanför södra Frankrike. Med Saab 9-3 sportvagnen, packad med familj och jetbag på taket, bort till Norge. Eller med Saab 9000 och campingutrustning på vägen till Adriatiska havet. Möjligheterna är obegränsade, tillåts, vilket ger oss nöje och lovar återhämtning.

Saab 900 Billund

En Saab är hemma på långa resor, en av de gamla goda reklamslogans från 90 -talet. Ett talesätt som fortfarande är giltigt, eftersom du upplever egenskaperna hos en Saab på långa resor. Oavsett vart resan går, inbjuder vi läsare att skicka sina bästa Saab -semesterbilder till oss. En Saab på stranden, Saab i bergen eller Saab möter Saab. Det viktigaste är en Saab eller alternativt ett "Saab -motiv", inspelat under semestern. Låt din fantasi springa iväg, det finns inga gränser för kreativitet och vad du vill är tillåtet.

Vår Saab fotokonkurrens börjar nu. Ansträngningen att hitta en bra design kommer att vara värt det, det är ett löfte! Eftersom det finns stora vinster! Den tyska filialen i Saab Parts AB presenterar presenter till Saabige, och så ger vi bort tre Saab-presentkorgar bland de bästa sändarna. Överlämnandet till de vinnande vinnarna sker i slutet av september hos Saab Partner.

SAABY i Danmark. Saabig? I vilket fall som helst.

Men, som jag sa, är en Saab hemma på långa resor. Hur långt går våra läsare och Saab-fans på semester? Reser du genom Europa eller bortom? Därför är det som en utmaning ett speciellt pris för den längsta semesterresa med en Saab. Som bevis behöver vi ett bränsle kvitto eller en färjebiljett och en bild av den stolta svensken i semesterlandet. Vi är nyfiken!

Alla Saab-chaufförer i Tyskland, Österrike och Schweiz uppmanas att delta med sina Saabs av alla års konstruktion. Uteslutet från fotokonkurrensen är anställda hos Saab Parts AB och Saabblog.net-laget. Ledsen Mark, semesterbilderna är bra, men inte i tävling. Inlämningsfristen är 15. September 2012.

Våra läsare kan skicka sina semesterbilder med namn och telefonnummer till: foto@saabblog.net Skicka. Ha kul och lycka till! Vi ser fram emot många Saab-bilder!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: mark@saabblog.net

12 tankar om “Fototävling: sommar - sol - SAAB!"

 • blank

  Bra idé,

  Jag har redan skickat bilder av vår Andalusienurlab.

  Hälsningar Ralf

 • blank

  Bra idé! Kommer att skicka DK-visningar!
  Hälsningar från fjällgeten

 • blank

  Cool! Bilder på Sabine är gjorda

 • blank

  Mycket trevligt. Jag är i den

 • blank

  Cool idé! Men varför är Saab-bilarna från Schweiz uteslutna från tävlingen?

  • blank

   Hmm, det är sant, förstås. Priserna kommer från Saab Parts AB i Eschborn, som drar för Tyskland och Österrike. Men jag tar friheten: De schweiziska Saab-bilarna är där!

   • blank

    ... och hur är det med Saab-förare från Norge? SCNR 😉

    • blank

     Den särskilda Saab-föraren i Norge får då specialpriset för den längsta resan för att få sin presentkorg 🙂

 • blank

  En bra idé. Jag kommer att leverera bilder. SAAB 9-5 II i Normandie. Om tre veckor har tiden kommit. 🙂
  @M850: kommentaren träffar märket!

 • blank

  Slutligen, ett annat ämne än den självförkunnande insiders ekonomiska visdom. På en annan blogg, där du vet allt bättre ändå, idag ger du Kai Johan Jiang råd om PR i en evigt lång artikel. Handlar det fortfarande om bilar? Eller anser du dig själv som redaktör för Washington Post?

  • blank

   I den nuvarande situationen med SAAB-bilar är det mycket viktigt att vara uppmärksam på NEVS - om vi vill fortsätta att se något från SAAB-fordon från Trollhättan bör vi alla delta intensivt i detta ämne. Först då kommer fritid och kul!

   En rättslig granskning av administratörernas sätt att tänka och arbeta blir också mer och mer angelägen efter de senaste resultaten (intervju med Jiang, etc.) - förhoppningsvis kommer den svenska pressen som anställts för SAAB-bilar att ta itu med detta ämne snart!

Kommentarer är stängda.