Saab Dates: Erlangen och Frankfurt am Main

Helgen är ganska varmt väder. Tiden att flytta våra svenskar och träffa likasinnade människor. Idag äger Saab Stammtischs möte rum i Erlangen. Vi försöker hålla Saab-kalendern uppdaterad, men på något sätt gjorde det inte datumet i vår kalender, så ett kort meddelande.

Erlangen Saab Stammtisch möts klockan 20.00 i restaurangen “Kugler-Wirt” Dorfstraße 3, 91077 Grossenbuch, 2 km från Neunkichen am Brand. Som alltid är alla Saab-förare och fans av märket välkomna. Mer information från Armin Kugler tel. 0172/8834348. Mail: kugler.a@freenet.de

I Frankfurt möts Saabs vänner i morgon på grund av den tidigare Saab-filialen i Frankfurt Fechenheim. Saab Club Rhein-Main och Saab-tjänsten Frankfurt organiserar en Midsommar Fest efter fest. Återigen är alla Saab-vänner välkomna!

Text: tom@saabblog.net