SAAB Talk: National Saab Website Online!

Under en kort tid var endast Saab Parts ABs internationella webbplats tillgänglig på Saab.de och Saab.at. Sidorna har kraftigt reviderats i Sverige och anpassats till den nuvarande situationen. Den nationella versionen har varit online sedan fredagen, återförsäljarens sökverk och aktuella kampanjer som "Heta priser”Åtgärder påpekas.

Saab-action Heta priser

På måndag flyttade platsen till Österrike. Marknaderna i Tyskland och Alpe republiken är de första sidorna på det nationella språket efter Sverige och England. Detta visar återigen den uppskattning som den tyska marknaden i Sverige åtnjuter. Vi är återigen i framkant! Alla andra stater blir gradvis anpassade Internetförhållanden.

Konverteringen av Saab.de har oavsiktligt gjort Saabblog.net till en arkivsida. Det tidigare Saab-produktsortimentet från Saab Automobile AB, som består av Saab 9-3 Griffin, Saab 9-5 och Saab 9-4x finns inte längre på tillverkarens webbplats. Det var inte så vi föreställde oss det när sidorna byggdes för 18 månader sedan! Slutet på en era ... vi kommer att hålla sidorna online tills vidare!

Ingen kris eller förändring är så dålig att det heller inte är något bra med det. Tidigare kunde uppdatering av webbplatsen endast ske via Sverige. Som vanligt inom bilindustrin tog förslagen en tidskrävande väg via Trollhättan och förmedlingsbyråer för att få en uppdatering.

Nu är strukturerna smalare och kompetenser har återförts till Tyskland. Förändringar kan göras direkt i framtiden av filialen i Eschborn. Nationella kampanjer, Saab-nyheter och intressant information för den tyska marknaden kommer att finnas tillgänglig på Saab.de i framtiden. Mer flexibilitet som kommer att löna sig, speciellt om varumärket startas om.

Saab Parts AB: s "heta priser" -kampanj för Tyskland och Österrike går bra, enligt en Saab -partner. Prissänkningen på upp till 70% är drastisk, vissa delar är redan slutsålda på grund av den stora efterfrågan eller blir knappa. Jag har redan beställt några tillbehör till familjen, till exempel smarta kortinsatser och andra fina små saker, och det har Mark också - för hans nya Saab -projekt. Men Mark borde berätta mer detaljer när den tid kommer.

Om du letar efter originala tillbehör till din Saab 9-3 från fläktgemenskapen, borde du inte vänta för länge för att beställa.

Text: tom@saabblog.net

 

 

 

9 tankar om “SAAB Talk: National Saab Website Online!"

 • blank

  Vidarebefordran till respektive hemsida hos återförsäljaren fungerar inte för någon återförsäljare.

  Tyvärr har denna Internet-närvaro helt misslyckats!

 • blank

  Jag är mycket nöjd med den stora passion i Tyskland för detta bilmärke från södra Sverige, som har använts av Tom Knecht i över 2 år. Detta är exceptionellt vid denna tidpunkt och förtjänar stor respekt.
  Främst för att andra bra bilföretag i Tyskland också kämpar för bilmarknaden över hela världen ...
  Många hälsningar från Schweiz.

 • blank

  @@ Joachim
  Har du någonsin skrivit till operatören ett vänligt brev och informerat honom?
  En webbplats är inte bara ett enkelt "Word -dokument" ... mindre misstag kan hända. 😉

  Jag tittade bara på webbplatsen (i hopp om att hitta tillbehörslistor för äldre 9-5 i det förflutna också).
  Tyvärr är webbplatsen ja (fortfarande?) Ganska klar.
  Kanske / förhoppningsvis, åtminstone någon gång, tillbehörs PDF-filer kommer att erbjudas för nedladdning.

 • blank

  Vidarebefordran till hemsidan (Fa. SAAB-tjänsten Zielke, Lübeck) fungerar inte förresten.

  Vilka "experter" har lagt denna nya SAAB -webbplats online - det kan inte vara sant!

  • blank

   Traders blev ombedda att granska och uppdatera sina uppgifter innan de reviderades.

  • blank

   Det är fortfarande Segeberger-numret. Zielke har inte funnits i åldrar.

 • blank

  Ett "test" av den så kallade återförsäljarsökningen har just visat att ett felaktigt telefonnummer anges på den nya aktuella webbplatsen på SAAB-Zielke i Lübeck (förhoppningsvis förekommer detta inte ofta)-på Zielke finns det "ingen koppling till detta siffra "????

Kommentarer är stängda.