Saab News: Personal på NEVS och bloggare på språng ...

Ett viktigt personalbeslut ska fattas på NEVS idag. En personalchef, en viktig "nyckelfigur" när det gäller nyanställningar, ska tillkännages. Pressen rapporterar i Sverige, kanske blir vi lite smartare om elbilskonsortiets planer.

Saab Blogger på språng.

Hittills är lite känt om strategier och framtida planer. I Sverige menas att NEVS inte kommer att använda Saab-tekniken och att NEVS-produkter kommer att baseras på japansk teknik. Kanske, parallellt med personalets tillkännagivande kommer något mer om den närmaste framtiden att komma till allmänheten.

Jag är ensam idag, och det finns ingen internetanslutning. Uppdateringar om situationen från Sverige kommer lite senare.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab News: Personal på NEVS och bloggare på språng ..."

 • Den här eviga sökningen efter information är lite oattraktiv för de gamla SAAB-fansen.

  Från den officiella sidan kommer bara konstiga kommentarer, innehållet i SAAB har faktiskt inte mycket att göra.

  Var finns ett uttalande från VM som jag länge har väntat på? Enligt Bergqvist & Co. var han alltid närvarande som konsult under försäljningsförhandlingarna - tidigare har han aldrig hållit käften. VM kan förklara för SAAB-samhället åtminstone en grov beskrivning av den riktning som resan faktiskt går. Det skulle vara rättvist och på något sätt i rätt tid!

  Så Herr Muller, vi skulle vilja ha lite info om SAAB.

  Hälsningar från Hansans stad Hamburg

 • blank

  Halo Tom!
  Så du har fått dig en riktigt cool frisyr ....
  Hälsningar från Schweiz.

Kommentarer är stängda.