SAAB Plats: Inget nytt i norr

Radio PV4 Väst tillkännagav idag att schemalagda administratörer har flyttat. Ett meddelande som faktiskt inte är något meddelande och därför ingen exciterare. Vi vet det länge. Förseningen är främst relaterad till Lotus Youngman-budet, svensk cirkelrapport. Administratörerna kan inte ignorera detta eftersom den erbjudna summan deponeras som krävs i ett konto.

Situationen är på något sätt groteskt. I själva verket gick Youngman på grund av brist på medel och försäljningen till elbilens konsortium lika bra som säkert. Genom prisförhandlingar i bokstavligen sista minuten kom det till en fördröjning och kineserna använder den här presentgåvan. Sätt pengarna i sista sekund på de nödvändiga kontona och var igen i loppet. Huruvida Rachel Pang tackade NEVS för det är inte känt.

Ändå är juni av många skäl vår "tidsfrist". En ytterligare försening är omöjlig på grund av driftskostnader och många kontrakt. Midsommar är på mindre än 3 veckor. Vi kommer att fortsätta så länge. Rätt?

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “SAAB Plats: Inget nytt i norr"

  • Konkurslagen i S verkar vara glädjande för juridiska rådgivare / likvidatorer .... Det finns alltid en fördel, det måste bara letas efter ibland. Min 9-3 tål denna "hängande fest" med mig.
    LG

  • blank

    Hi Tom,

    Eftersom den 30 juni nämndes här på bloggen som det absolut sista möjliga datumet för ett kontrakt var det klart för mig att det inte fanns någon klarhet i förväg. Tålamod förvandlades till jämlikhet. Så vänta inte på den 15: e, vi kommer inte att veta något om mitten av sommaren heller. Men den 30 juni kommer definitivt ...

Kommentarer är stängda.