SAAB Plats: Inget nytt i norr

Radio PV4 Väst tillkännagav idag att schemalagda administratörer har flyttat. Ett meddelande som faktiskt inte är något meddelande och därför ingen exciterare. Vi vet det länge. Förseningen är främst relaterad till Lotus Youngman-budet, svensk cirkelrapport. Administratörerna kan inte ignorera detta eftersom den erbjudna summan deponeras som krävs i ett konto.

Situationen är på något sätt groteskt. I själva verket gick Youngman på grund av brist på medel och försäljningen till elbilens konsortium lika bra som säkert. Genom prisförhandlingar i bokstavligen sista minuten kom det till en fördröjning och kineserna använder den här presentgåvan. Sätt pengarna i sista sekund på de nödvändiga kontona och var igen i loppet. Huruvida Rachel Pang tackade NEVS för det är inte känt.

Av många skäl är juni månad dock vår tidsfrist. En annan försening är redan utesluten på grund av löpande kostnader och många kontrakt. Midsommar är på mindre än 3 veckor. Så länge vi fortfarande håller på. Eller?

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om "SAAB Plats: Inget nytt i norr"

  • Insolvenslagstiftningen i S verkar vara tilltalande för juridiska rådgivare / likvidatorer .... Det finns alltid en fördel, det behöver bara sökas ibland. Min 9-3 håller med mig denna "hängande fest" jämnt ut.
    LG

  • Hi Tom,

    sedan dess här på bloggen en gång 30. Juni var tidsfristen för att ingå ett kontrakt, jag insåg att det inte fanns någon klarhet i förväg. Tålamod blev jämlikhet. Så vänta inte på 15.ten, vi kommer inte heller veta någonting om Midsommar. Men 30. Juni kommer definitivt ...

Kommentarer är stängda.