SAAB-museet: Videotrailer från Saab-museet Trollhättan

Resesäsongen har börjat och många Saab fans, som också gillar hemlandet hos våra bilar, är på väg norrut. Till vår Reseguide Trollhättan Vi har fått många förslag och vi kommer att ta över förslaget de närmaste dagarna.
Själv måste jag vänta till augusti eller september innan jag åker tillbaka till Sverige. Författaren till “Saab-museet”, En fanwebbplats för samlingen, använde sin vistelse där för att spela en liten video som förrätt.

När vi har behandlat våra affärsnyheter idag, åtminstone för närvarande, är det dags igen att ta en titt på varumärket och dina produkter. Medan museets officiella webbplats fortfarande är mycket tydlig, men en stat som kommer att förändras, kan du ta reda på det på "Saab-museet”Något om fordonen och historien.

För dem som redan ser fram emot sin semester i Sverige. Ha kul

Text: tom@saabblog.net

 

2 tankar om “SAAB-museet: Videotrailer från Saab-museet Trollhättan"

  • Ursäkta min tyska (jag är holländare). Jag gjorde den här videon och valde bara bakgrundsmusiken från en iMac-meny. Så jag vet inte vem som skrev musiken. Kan du inte ta reda på vem komponisten är med Shazam (iPhone app)?
    Men jag är glad att du gillar min video. Tack för komplimangerna!
    Med vänliga hälsningar,
    Robert Westerveld från Heemstede, Nederländerna (2004 SAAB 93 AERO 2004).

  • hi
    Jag tycker att videon är bra och jag är helt upptagen med bakgrundsmusiken kan berätta vad låten heter?

Kommentarer är stängda.