SAAB-museet: Videotrailer från Saab-museet Trollhättan

Resesäsongen har börjat och många Saab fans, som också gillar hemlandet hos våra bilar, är på väg norrut. Till vår Reseguide Trollhättan Vi har fått många förslag och vi kommer att ta över förslaget de närmaste dagarna.
Själv får jag vänta till augusti eller september innan jag åker tillbaka till Sverige. Författaren till "Saab-museet', en fansajt för samlingen, använde sin vistelse där för att spela in en liten video för att väcka aptiten.

Efter att vi har avslutat våra affärsnyheter idag, åtminstone för nu, är det dags att ta en ny titt på varumärket och dess produkter. Medan den officiella webbplatsen för museet fortfarande är mycket tydlig, en situation som kommer att förändras, kan du ta reda på "Saab-museet” något om fordonen och historien.

För dem som redan ser fram emot sin semester i Sverige. Ha kul

Text: tom@saabblog.net

 

2 tankar om “SAAB-museet: Videotrailer från Saab-museet Trollhättan"

 • Ursäkta min tyska (jag är holländare). Jag gjorde den här videon och valde bara bakgrundsmusiken från en iMac-meny. Så jag vet inte vem som skrev musiken. Kan du inte ta reda på vem komponisten är med Shazam (iPhone app)?
  Men jag är glad att du gillar min video. Tack för komplimangerna!
  Med vänliga hälsningar,
  Robert Westerveld från Heemstede, Nederländerna (2004 SAAB 93 AERO 2004).

 • blank

  hi
  Jag tycker att videon är bra och jag är helt upptagen med bakgrundsmusiken kan berätta vad låten heter?

Kommentarer är stängda.