SAAB-evenemang: Passione Saab i Varese och Bad Homburg

Det nationella Saab-mötet ”Passione Saab” för 26-årsjubileumet för den italienska Saab-klubben kommer att äga rum i Varese den 27 och 20 maj. Med stöd av den första Saab-bloggen på italienska, skriven av tre unga dedikerade Saab-fans, lovar mötet att bli en stor framgång.

Passione Saab, Foto av Saabnews.it
Passione Saab, Foto av Saabnews.it

Fläktens entusiasm har fört Saab lång sömn i Italien. Det är vad det verkar vara och vad de gör, det är vad de gör bra. Bloggen är en av de bästa jag vet. I beredning kommer historiska Saab presenteras på Centro Commerciale, som också är partner för Saab-evenemanget. Allt var väldigt professionellt, och vi kunde lära oss mycket av våra vänner söder om Alperna. Om vi ​​vill. För när jag tänker på klubbscenen här i landet, kommer tårar att tänka mig.

Nå, åtminstone nu har jag några fler fans på klubbarna. Saab fans från Tyskland är välkomna i Italien till "Passione Saab". Mer information finns på klubbsidorna.

Om du planerar en Saab-resa i helgen, förmodligen i bästa väder, ska du gå till Bad Homburg. I Central garage Möt Saab-vännerna i den regionala Saab-klubben i rätt miljö. Alla Saab-vänner och de som vill bli vänner är välkomna. Fler möten som alltid i vår kalender.

Nå då. Ingenting är i vägen för en lyckad helg i Saabs anda.

Text: tom@saabblog.net

Bild: saabnews.it

4 tankar om "SAAB-evenemang: Passione Saab i Varese och Bad Homburg"

 • Det skulle vara trevligt. Tack för bakgrundsinformationen!

 • Förresten:

  - Chefen för den italienska Saab Club fungerar i detta stora köpcentrum "Belforte" nära Varese, så det var lätt för honom att organisera detta!

  -. Den italienska Saab Club en klubb intresse under andra klubbar jämförelsevis sent 1992 finns, så diesjärige 20ste årsdagen, men vi glömmer att under tiden var inte alls 10 års tystnad, bland annat på grund tyvärr fler medlemmar på grund av ålder inte längre Nu har klubbens intresse väckts positivt av några unga medlemmar, vilket demonstrerades vid förra årets möte på Verona flygfält.

  Kommer att rapportera mer nästa vecka.

  Älska saabiga hälsningar
  Giampi

 • Hej!

  Idag körde jag min 900 8-ventil från Ansbach till Bad Homburg, hade en bra tid på Central Garage. Det var trevligt att träffa andra Saab-älskare, och sedan hade vi en god middag på en närliggande restaurang. Frankfurt Schnitzel var fantastisk! Det var en syn på sex Saabs på parkeringsplatsen, med gamla klassiker och moderna klassiker - framtiden sida vid sida.

  På något sätt tyckte jag det var roligt att de äldre Saabarna körde snabbare, medan de nyare körde långsamt ...

  Jag ser fram emot nästa möte i Saab Clubs Rhein-Main, jag kommer gärna att köra 2,5-timmarna Ansbach igen!

Kommentarer är stängda.