SAAB Blogger: Tillbaka från Trollhättan

Nästan tillbaka från Trollhättan gör de första uttagssymptomen märkbara. De sista 420-kilometer från Leipzig till norra Bayern var TurboX den enda Saab på vägen. Ingen jämförelse med de sista dagarna när Saabs av alla modellserier var på vägarna.

Saab Stock Car Race på Trollhattan
Saab Stock Car Race på Trollhattan

Det finns mycket att rapportera från Trollhättan. Från Saab-museet är det bara positiva saker och många förändringar. Mer djärva insikter från Saabs fabrikklokaler i Stallbacka. Intressanta intryck av Motorsport-galna svenskar och svenskar som kör med gamla Saabs Stock Car raser.

Och under de närmaste dagarna kommer vi att skriva en aktuell Saab-affine-reseguide Trollhättan. För alla Saab-fans som vill besöka staden på Göta Älv.

Men först väntar "verkliga livet". I detta fall företag och skrivbord. Saab-rapporter från Sverige kommer när stacken har krympt något. Som alltid. Lite tålamod.

Text: tom@saabblog.net

 

3 tankar om “SAAB Blogger: Tillbaka från Trollhättan"

  • Det ser väldigt cool ut. Hur jag skulle ha älskat att ha varit där, men kanske nästa gång. Lagerbilslopp är och förblir helt enkelt de bästa tävlingarna 🙂 Jag hoppas att sådana tävlingar kommer att inträffa oftare i Tyskland och att fansen kommer att växa lite. Lyckligtvis finns det åtminstone på D-Max-kanalen en riktigt anständig ”stock car show” som handlar om rubriken.

  • blank

    Ser fram emot Saab affine guide, eftersom vår sommarsemester är dedikerad till Saab.
    Vår Saabrio kommer tillbaka till Sverige för första gången. (det är faktiskt en Austro-svensk).

Kommentarer är stängda.