SAAB News: Saab-godkännanden i Tyskland

Jag är inte ett fan av statistik, men Auto Motor Sport tog upp ämnet. I artikeln "Det här är försäljningsnävarna"Naturligtvis tar du också vårt kultföretag från Sverige. Intressant är frasen "försäljningsstopp" som kommer i samband med Saab. För några veckor sedan valde du mycket mer uppriktiga ord.

Skulle man ha återspeglat det för historien om varumärket från Trollhättan har det sista kapitlet ännu inte skrivits? Hur som helst, om man tittar på registreringen av Saab i Tyskland kan man tala om ett fyrhjulsdrivet varumärke.

Från januari till mars godkändes 19 nya Saab. Inklusive 8 med fyrhjulsdrift, 2-konvertibler och 4 har en diesel under huven. Samtidigt såldes flera demonstrationer och tidigare företagsbilar, vilka inte ingår i denna statistik.

Naturligtvis kan du inte tolka något i dessa nummer på grund av situationen. Bara kanske så mycket. Minst 19-personer i Tyskland har nu lite roligare i vardagen. De kör Saab. Det är bra.

Text: tom@saabblog.net

5 tankar om "SAAB News: Saab-godkännanden i Tyskland"

  • Vi har, för att vi också gillar det andra märket från Göteborg. Ingen aning har AMS att skriva detta. 😉

  • Som Saab-fan borde du redan ha en liten uppfattning om Volvo (-: Volvo är för närvarande mycket framgångsrik och inte bara i Tyskland. S40 är en avvecklad modell och precis som S80 en notchback limo som mest köps i Asien och USA. men inte i Europa. XC70 var och är (liknar till exempel Allroad från Audi) en nischmodell, de flesta föredrar att gå direkt till XC60 eftersom det i alla fall är mycket mer intressant när det gäller pris (-:

  • Minst en till kommer att vara tillgänglig i veckan. Huruvida han visas som en ny registrering i statistiken är emellertid tvivelaktig. Enligt den lokala tillståndsmyndigheten lagras en svensk skyltfält redan i KBA-databasen.
    Det finns inte heller på internet så ett visst intervall av (nästan) nya 9-3 9 och jämna 4x, men det är mindre.
    Du kan också se det så här: 2 - 3 siffra för tillväxt är nu möjligt

  • Den goda AMS har alltid varit partisk. Elektriska bilar kan vara bra för bilden, men miljöpåverkan är omstridd. För SAAB skulle byggandet av Biopower och konventionella enheter vara bra. Som en innovation, SAAB 9-3 med elektrisk enhet. Men snälla bara som tillägg.

  • Det bör också se på det andra svenska varumärket. 3 gånger Volvo under floppen 50 även om det verkligen produceras och du kan enkelt tillhandahålla påfyllning. Också intressant för eventuella nya ägare av Saab, som måste förstyras på elbilar, vilket borde vara där en gång försäljningen av z.Bsp. Titta på Nissan Leaf eller Renault Fluence.

Kommentarer är stängda.