Saab News: Insamling för Saab-museet - Finale

Den ursprungliga tanken bakom fundraiser var att sätta ett tecken i Trollhättan.

blank
Saabs på vägen - Förflutna, nuvarande ...

Vi ville visa att även här i Tyskland är Saab-samhället fortfarande bakom varumärket med griffin och är medveten om dess historia. Det ursprungliga hoppet om € 1.000 uppnåddes snabbt. I fredags den här veckan har vi samlat in nästan 2.000 euro med ditt stöd. Detta är för närvarande över 17.000 XNUMX svenska kronor som det tyska bidraget till museets löpande underhållskostnader. Vi har redan etablerat kontakt med Anna-Karin Gustaffson från lokala TTELA och med Paul Akerlund (Trollhättans borgmästare). På uppdrag av många lojala återförsäljare, läsare och Saab-förare kommer saabblog.net att presentera denna donation till museet på lördag morgon. Detta rapporteras naturligtvis i detalj. Lovat ...

mark@saabblog.net

Man tänkte på “Saab News: Insamling för Saab-museet - Finale"

  • blank

    Markera, perfekt!
    Och se bra ut på Blogger Tom på 🙂

Kommentarer är stängda.