SAAB-datum: Saab-evenemang i Tyskland, Italien, Sverige

Vår Saab-dagbok för april månad har fortsatt att fylla. Det månatliga Saab-mötet äger rum igen i Frankfurt och en annan Saab-händelse äger rum i Leipzigregionen i slutet av månaden. Båda mötena begärs genom förregistrering via post eller telefon.

Saab hade en stark marknad med våra södra grannar i många år. Saab 900 och Saab 9000 var mycket populära i Italien, vilket också berodde på importören vid den tiden. Färgen "Odoardo Gray" och tyger från Zegna i Saab 9000 gick tillbaka till italienarnas engagemang och Saab-kärlek. Det var för länge sedan och Italien har tappat sin betydelse för Saab. Åtminstone sedan unga Saab-fans startade en blogg, går mycket passion och engagemang med varumärket från Trollhättan långsamt i rätt riktning.

Den nationella Saab-klubben firar 20 år av Saab-passion i år. "Passione Saab 20th" äger rum i Varese och det lovar att bli ett intressant, internationellt evenemang. En anledning att åka söderut med Saab i maj. Festerna uppdateras också på den italienska Saab-bloggen.

I början av juni står en mycket intressant händelse på dagordningen i Sverige. Saab Tuner Maptun organiserar sitt "Maptun Meet 2012" för alla Saab-förare. Maptun i Örebro erbjuder ett mycket intressant program för att öka prestanda kring vårt favoritmärke. Andra deltagare, återförsäljare, klubbar och samlare avrunder erbjudandet runt Saab. De som tillbringar sin semester i Sverige i juni bör planera en dag för Maptun.

Något händer kring Saab och samhället är mer aktivt än någonsin. För närvarande finns det många rundabord och vänkretsar för det svenska varumärket i landet. Trevligt sätt. Saab lever, vi känner det dagligen.

Text: tom@saabblog.net

 

 

2 tankar om “SAAB-datum: Saab-evenemang i Tyskland, Italien, Sverige"

 • Hej,

  När är evenemanget i Leipzig?

  • blank

   Hallå Wolfgang
   Det ligger i området Bitterfeld, inte Leipzig, på 28.04. Se Saab datum april 2012.

Kommentarer är stängda.