SAAB News: Elektriska drömmar och ett blogg sponsringskoncept

Det finns lite att veta om det japanska / kinesiska konsortiet som erbjuder Saab. Framtiden för Saab är att vara elektrisk, vilket är en vågad spekulation. Därför saknas det stora genombrottet av elbilar hittills. Den välrenommerade Chevrolet Volt följer sina försäljningsmål i USA, som är oåtkomligt avstånd.

Nissan Leaf, förmodligen den bästa elbilen som för närvarande finns, floppar också. I England såldes 2011 enheter av Leaf 635. E-mobilitetsverksamheten är inte utan risker. Till och med Rolls Royce av batteribilar, Fisker Karma, kämpar med teknologins fallgropar. Batterierna köps från olika tillverkare. Med batterierna från A123, som också finns i tyska hybridtillverkare, krymper sortimentet till 50% av fabriksspecifikationen på grund av ett fel. Nu byts ut, bildskadorna finns där. Framgång ser inte så ut.

För elbilkonsortiet Just Auto citerar några detaljer från en oförklarlig källa. Budgivarna borde vara fasta, ha mycket kapital och ha ett aggressivt erbjudande för Saab på bordet. Det är det med detaljerna i den betalda Postille.

Budgivarna är förmodligen för tidiga ett decennium eller två. För utan konventionell biltillverkning kommer du inte att kunna använda fabriken i Sverige. På en vecka är administratörens presskonferens, då förväntas News.

Dagdrömning är den dagliga verksamheten hos Saab Parts AB. Detta bygger på hårda fakta, som ett fungerande servicenätverk. Dottern i Storbritannien utökar kontinuerligt nätverket av baser. Nu kan du vinna två andra entreprenörer, så att nu 88-workshops på ön tar hand om Saab-förarna.

Det händer mycket på vår blogg i slutet av månaden. Med stabila 150.000 XNUMX besökare har Saabblog.net varit den viktigaste bloggen i det tysktalande området på länge. Vi funderade på vad vi kunde göra med det - på ett positivt sätt. Det handlar inte om författaren och hans inkomst, för bloggen är en ren hobby eller bara en ”svensk passion”.

Efter en lång beslutsperiod har vi utvecklat ett sponsringskoncept som vi implementerar tillsammans med utvalda Saab-partners. I framtiden kommer det bara att finnas Saab-annonsering på bloggen, vilket försvinner Google-annonsering med några omöjliga visningar. I framtiden kommer det inte att finnas några fler skärmar som Opel eller andra märken.

De deltagande Saab-partnerna får en exklusiv och begränsad reklamplattform som inte kan riktas mer. Du betalar en avgift för det, vilket definitivt inte går till vårt konto. Fonderna går direkt till en bra sak.

Vi fortsätter att blogga för en sak som förtjänar vårt stöd, återförsäljarna hjälper oss, och vi jobbar tillsammans för att göra vår värld lite bättre.

Jag tycker att det passar väldigt bra med Saabs varumärke och Saab-samfundet. Detaljer om vårt nya koncept, vilka läsare kan också delta i, kommer att finnas tillgängliga de närmaste dagarna.

Text: tom@saabblog.net

 

7 tankar om “SAAB News: Elektriska drömmar och ett blogg sponsringskoncept"

 • Jag ser fram emot detaljerna i bloggkonceptet. Men snälla presentera inte i samband med en veckovis presskonferens - helst på tisdag - bara lite utan innehåll 🙂

 • För närvarande bör vi i första hand "belysa" det aggressiva budet på SAAB -bilar.

  Jag antar att minst ett välkänt bilföretag ingår i detta konsortium - anläggningsutnyttjandet i Trollhättan skulle säkert också vara ett problem här. Du bör då åtminstone förvänta dig en konventionell serie SAAB-bilar utöver de fokuserade elfordonen.

  I slutändan vill denna investerare naturligtvis också göra en vinst så snabbt som möjligt - och det är bara möjligt om du får ett visst antal enheter. Endast med E.-fordon skulle det förmodligen inte vara möjligt de närmaste åren.

 • blank

  150.000 en månad är 5000 per dag, och jag tittar på 2x rent = 2.500 om dagen 🙂 Inte illa. Andra ser bara en gång i veckan. Ups.

  • blank

   ... så jag kollar på det minst 5 gånger om dagen, mestadels till och med 10 gånger med totalt 3 datorer (hem, arbete, smartphone) ...

   • blank

    Varje kväll, men säkert! För utan att det inte fungerar. 😉

 • blank

  Om det verkligen finns 150.000 besökare, så finns det en hel del 1,2,3-foldiga Saab-ägare.
  Det enda som kommer att tänka på, låt oss köpa aktier när tiden kommer. Vi kunde teoretiskt bjuda med, med tusen av varje och vi skulle vara ganska allvarliga.
  utomlands, där jag för närvarande bor, kallas Saabine "bruden" eftersom du aldrig kan bli av med henne. Saaberna har en enorm image, jämförbar med andra ädla kroppar.

  • blank

   På lördag är Bieterschluss, vi är för sent 😉

   @ Tom: Socialt engagemang, jag tycker bra! Bra idé! Vilka återförsäljare är inblandade?

Kommentarer är stängda.