SAAB News: Saab på Techno Classica i Essen

I många år har medlemmarna av 1. Tyska Saab-klubbar vid Essen mässan är Saab-flaggan hög. Med mycket engagemang för varumärket är Saab-stativet utformat med årliga föränderliga teman. Årets fokus var på Saab 96 och Saab 95.

Saab Stand Techno Classica 2012
Saab Stand Techno Classica 2012

Saab 95, Saabs första godsbil, presenterades som en praktisk, elegant 7 sitter. Vilket han var. Eftersom transporter av 7-personer i en liten bil är en mogen prestation. Saab 96, en legendarisk bil med vilken Saab firade många sportliga framgångar, var i rallytrimningen på stativet.

Saab 96 i Rally Trim - Techno Classica 2012
Saab 96 i Rally Trim - Techno Classica 2012

Medlemmarna i Saab Club var naturligtvis klädda på rätt sätt och Saab-monter var prydd med den svenska flaggan och andra tillbehör. Naturligtvis lockade detta också mässbesökare från Sverige som var särskilt nöjda med närvaron av ditt varumärke. Det hände mycket på klubbstället, speciellt på lördagen delades flyers ut och tekniska frågor besvarades. De som är intresserade av Saab fick "Saabige freebies".

Saab vän Matthias, som driver en Saab-workshop nära Bebra, sköt bilderna för oss.

Saab 95 på Techno Classica 2012
Saab 95 på Techno Classica 2012

Egentligen ville jag också vara i Essen, men ibland arbetar inte alla planer. Nästa år kommer det att finnas en ny Techno Classica, vilket är en bra avsikt. Många tack till Matthias för bilderna!

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Matthias Meise

Man tänkte på “SAAB News: Saab på Techno Classica i Essen"

  • blank

    ... faktiskt vid den tiden var den här tredje bänken avsedd för barn i en stor familj ...!

Kommentarer är stängda.