SAAB News: Billiga hjul för Sverige och återkalla hos Volvo

Uppdatering: 28.03.12 10: 12

Svenskarna är bättre. ANA i Trollhättan har förvärvat pallar av fälgar och däck från Saab-fabriken, som nu säljs till kunder till mycket konkurrenskraftiga priser. Till exempel kostar en fältsats av Saab Independence Cabriolet endast 4780-kronor. Det vanliga priset för en kant på 3480-kronor.

För precis över 550 € kommer du att få en komplett uppsättning hjul i den tvåfärgade Saab-fälgen. Crazy priser. Kanske kan en tysk Saab-partner hittas, vilken ANA köper en större kontingent och sedan säljer den till samhället. Återförsäljare i Tyskland har beställt fälgar, vi är glada att ordna en kontakt. Fråga gärna till: info@saabblog.net

Om du vill kan du försöka beställa direkt från ANA. Endera via ANA-webbplatsen (redan försökt men utan reaktion) eller via en särskild e-postadress som hittades av Saabsuniteds vänner.

Ta en snabb titt på den andra biltillverkaren i Sverige. Detta kommer upp i ljuset hos Volvo, som har pratats en stund efter stängda dörrar. I Göteborg har den röda penna varit en viss tid och det verkar som om kostnadsoptimering försökas. Nu, Volvo 115.000 återkallar vintage 2012 bilar. Berörda är modellerna S60, S80, XC60, XC70, V60 och V70.

En airbagkabel under framsätena kan lossna om du ofta flyttar sätena fram och tillbaka. På frågan vems fel det är svarar Volvos talesman Per-Ake Froberg undvikande. "Oavsett vars fel det är, det är vårt ansvar," sa han till pressen. Vi vet bättre och Volvo-världen har varit med oss ​​i flera veckor. Kablarna är helt enkelt för korta.

För några cent av vinstoptimering erbjuder säkerhetspionjären från Göteborg kunderna en dålig kompromiss. Inte bra, särskilt inte om du aktivt annonserar säkerheten för sina fordon.

Så du behöver inte nödvändigtvis GM om du vill skada ditt rykte. Men det hjälper mycket att vara en GM-dotter att förstöra ditt rykte. Då kan du slåss så mycket du vill, amerikanerna själva säkerställer en negativ press. Först på Saab, nu på Opel. Med artikeln "Spara, stäng, scrounge”Spegeln har satt situationen i ett nötskal. Början på ett annat traditionellt märke. Det finns inget att lägga till här.

Tillbaka till svenskarna. Till skillnad från Saab är minst bilar byggda i Göteborg. Det är ganska tyst runt vår favorittillverkare, och det är troligt att det blir detsamma under resten av månaden. Vi borde överväga freden som en positiv signal, för bakom Vohängen normaliserades och stabiliserades mycket.

Vi närmar oss nu det första årsdagen av produktionsstoppet eller snarare starten på på / av-produktion. Början av ett drama.

Vi och återförsäljarna av märket från Sverige har varit lojala mot varumärket från svåra tider i ett år. Vi köper nya eller begagnade Saabs, köper tillbehör från Saabs partners och deltar i Saabs möten. Vi är lojala. Vi förtjänar goda nyheter.

Text: tom@saabblog.net

 

8 tankar om “SAAB News: Billiga hjul för Sverige och återkalla hos Volvo"

 • blank

  har kontaktat ANA och det fungerar bra, svara super snabbt! De tar emot order och skickar till Tyskland. oberoende 18 ° -fälgar med 225-däck för 11080 SEK, så om 1250-euro. det är en riktig fynd inklusive frakt.

 • blank

  stort tack för alla tips!

 • blank

  Hej saabcabriolover,
  är BBS-fälgar, dvs. CS-hjulet i svart. Saab eller däckhandlare borde kunna hjälpa dig här.

 • blank

  hej tom
  om en tysk återförsäljare finner fältsetbutiken, publicera detsamma i bloggen så vi kommer alla till de stora indepencefälgarna. de ser bara bra ut!

  • blank

   Killarna från ANA håller för närvarande på att starta internationell sjöfart. Vänligen ha tålamod om det tar ett tag att få svar, men både mängden köpta fälgar och delar och antalet förfrågningar från hela världen gör att teamet roterar.

  • blank

   Du har e-post…

 • blank

  Hi Tom,
  Först och främst, efter ett tag igen, tack så mycket för ditt dagliga arbete !!!
  Min högsta respekt för denna insats !!
  Håll upp det. Jag behöver dessa meddelanden till vårt favoritmärke.
  Hälsningar från Thüringen till Saabs kommun

Kommentarer är stängda.