SAAB News: Saab Möte Frankfurt Classic City

Vädret är bra för oss just nu och de månatliga Saab-mötena i Frankfurt blir alltmer populära. För några månader sedan var det fortfarande en hanterbar cirkel av Saab-vänner, som nu växer stadigt. Igår mötte Saabs kommun i den klassiska staden.

Black är tillbaka: Saab 900 och Saab Turbo X i den klassiska staden
Black är tillbaka: Saab 900 och Saab Turbo X i den klassiska staden

Mer än 30 Saab älskare från regionen och den bredare miljön kom. Från Saab 900, Saab 90 till 9000er-serien upp till nuvarande Saab-modeller, var allt representerat.

Saab Möte Classic City Frankfurt
Saab Möte Classic City Frankfurt

Från 14 klockan kom upprepade gånger Saabs av olika år av konstruktion driven på platsen. I begynnelsen var fortfarande ett italienskt varumärke i majoritet, Alfa Romeo hade en händelse i den klassiska staden, tog över efter en viss tid svenskarna majoriteten.

Saab 9000, Saab 900, Saab Möte klassisk stad Frankfurt
Saab 9000, Saab 900, Saab Möte klassisk stad Frankfurt

Den klassiska staden med sin industriella arkitektur, många vintagebilar och butiker erbjuder oss den perfekta inställningen för evenemanget. Saab-samtal genomfördes i en avslappnad atmosfär och med god mat gjordes nya kontakter. Saabs kommun i Rhen-Main-området växer ihop.

Saab 900 serie I och II klassiska staden Frankfurt
Saab 900 serie I och II klassiska staden Frankfurt

Saab-entusiaster i alla åldrar och med fordon från olika byggår förstår varandra, vilket inte är förvånande. Eftersom man talar ”Saab”, ett språk över alla gränser. Eftermiddagen var underbar och alldeles för kort. Men nästa möte kommer i maj.

En annan Saab Turbo X, klassisk stad Frankfurt
En annan Saab Turbo X, klassisk stad Frankfurt

Som alltid tack till Wolfgang och Ralf, som också organiserade detta möte med mycket engagemang.

Text: tom@saabblog.net

Bilder: Wolfgang, Tom