SAAB-video: Saab-museet är öppet igen!

Egentligen behövs inte många ord idag. Saab-museet i Trollhättan, Mekka av alla Saab-fans, öppnas igen. I månader har vi varit oroliga för bevarandet av den historiska Saab-samlingen. Saab-förare från Tyskland har också tagit sig till Trollhättan.

Vi kan också kasta in på museet, som inte var där. TTELA TV var där idag och rapporterar direkt från den unika Saab-samlingen.

Även om de minsta kommer att förstå vad reportern måste rapportera, men ensam ser kollektionen på lördag, från en bilsynpunkt, en bra dag. Även Erik Carlsson, Saab Rally legend, finns där och det är trevligt att se honom frisk och passa via video.

Också i Tyskland var ett Saab-möte i Frankfurt sagt. Mer än 30-fans träffades i det bästa vädermet i Main Metropolis. Rapporten följer imorgon.

Text: tom@saabblog.net