SAABs i samhället: Saab 9-3 SC av Klaus, Rebecca och Marie

En Saab är alltid en familjemedlem också. Han tar familjen säkert från A till B, är pålitlig och framför allt säker. Om nödvändigt skyddar Saab passagerarna med sitt liv, för att han också byggdes för den. Min fru Saab har också ett namn, liksom Saab 9-3 av Klaus, Rebecca och Marie.

Saab 9-3 Sportsdräkt, Tillverkad av Trolls i Trollhättan
Saab 9-3 Sportsdräkt, Tillverkad av Trolls i Trollhättan

I Ruhrområdet är de tre på väg varje dag med den vackra EVE. Ett ovanligt namn, de flesta Saabs dödas oundvikligen Saabine. Men på något sätt passar det, för den vackra EVE är riktigt snäll. Hennes dagliga passagerare är Marie, bestämd som EVE.

Marie ombord ...
Marie ombord ...

Saabs är inget alternativ, jag inser det varje dag. På något sätt är vi alla medlemmar i en stor gemenskap. Saab passion kopplar samman. Det är dags att allt visar sig bra i Sverige och den långa väntan och ångestet kommer till ett slut. Fram till dess upprätthåller vi våra bilar, förlåt familjen, väl.

Saab 9-3 sportkläder, den vackra EVE
Saab 9-3 sportkläder, den vackra EVE

Tack för bilderna och många fler vackra kilometer med EVE!

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “SAABs i samhället: Saab 9-3 SC av Klaus, Rebecca och Marie"

  • blank

    Du säger det, Tom. EVE är min 7. SAAB nya eller nästan nya och mest pålitliga av alla. 79000KM har nu sett dem, verkstaden, men bara för service! Tja med ett undantag, när jag var snabbare än parkeringshjälpen. 🙁 EVE kommer troligen att stanna hos oss längre än någon av dess föregångare. Vi ser fram emot det!
    Våra söndagsutflykter till små vandringsturer, ofta till närliggande Sauerland, är nästan traditionella. Och EVE framkallar ofta en liten omväg på vägen tillbaka ...

    Hälsningar från Klaus, Rebecca och Marie

Kommentarer är stängda.